TABUNG BELI BMW

13 TANDA ANDA TELAH JATUH CINTA

Sebelum ni, aku ada buat entri pasal tanda2 DIA (LELAKI) LEBIH DARI SEKADAR KAWAN. Kali ni nak kongsi tanda2 anda telah jatuh cinta. Aku jumpe artikel masa lawat satu laman web.APA PENDAPAT KORANG??



1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.

2. Anda akan sentiasa merindui dia.

3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.

4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.

5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.

6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.

7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.

8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.

9. Dia sentiasa di fikiran anda.

10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.

11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang diri dia.

12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.

13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda. 

(^0^)

43 comment(s):

hanisahhamid said...

omaigod. jatuh bedebuk ~ lalala

iekasub said...

iekasub sedang senyum sorang2. ;D

sicomot-comel said...

hahaha..
dari ayat pertama sampai terakhir..
SCC asek tersenyum sambil pale otak da melayang ke sane dah..

hahaha

apple said...

sedang senyum2 ingat dia^^

kodokecik™ said...

hahhahah....walaweyh..terer2 neyh..herm..=)

adan said...

best entri ni.. :(

...Minah BluR... said...

betol3! stuju... heee//sedang alami haha

fiezah91 said...

hahaha.. yg last tu ttba btl..ekekeke

anies anessa said...

lama dah tak jatoh..hehe

roxybelleiyramethyst said...

sume pakat jatoh...nak jatoh le???hahahhahaha ^^

supersaraa said...

kalau jalan, saya jalan laju2! :D

hasbro said...

ko jtuh cinta ke?wewewewe.hehe

saouri said...

mak aih...takdek sape kat fikiran nie...cammane..haih haih...(^^,)

garfield88_aini said...

saya dah terjatuh cinta dah 2tahun lebih...huhu...
cinta is happening...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

saya sedang tersenyum membacanye . hehe

mabk.abubakar said...

mencintai & dicintai meman seronok!

N A Z Y R A S M I Z A said...

hahaha. lawak jugak! zyra dah la pemalu -_-
touching sikit >.<

Syaira Kayy said...

aku sudah jatuh cinta ^^

mye said...

cnte sjati ssh nk dtg yg dtg slalo cnte monyet jew..
huhu

iwan_dextrous said...

nice entri..ihihihihi

FariehanIbrahim [LBC] said...

terasa sgt suwet bce entry nie. ^^

nelly said...

terasa sweet .
haha

~emi~ said...

erk..lately kalau bace je tajuk memane artikel or entry sal cinta, lelaki, pompuan...mesti rase berat ati gila tuk bace. pikir spuloh kali kot. ati ni sensitive ngat lately nie..cepat nak tacing2, emo2..huahua..

akU GaDis said...

ohhh,, smua tiada dlm fikiran gadis,, haha,,

sweet entry ^^ hihi

Pirate said...

deng deng deng,.. mmg kena dgn tema pirate hari nie. Hari movie jiwang. baca pun entry jiwang heheh

ayushida said...

ye, dah jatuh cinta, lama dah, dah 3 anak dah... hehehehe...masih lagi dia di dalam fikiran selepas lebih 6 tahun.....

ku izzati said...

betul2..hanya dia dlm fikiran..tappii igt sensorsng je kot..

Dawia Honeyputri said...

hehe pabila jatuh cinta semuanya boleh jadi luar biasa kan? ;)

^^

jom tengok link ni sama :-
Bercuti, Bersantai Bercanda Di Bukit Merah Laketown Resort. Beshh! "

ain revival said...

hehe~jatuh cinta semua jadi serba x kena..kaki asenya xjejak kt tanah pn~

Mra Mastura said...

T.T sy ada pk..tp sy xtau yg mane satu. keliru.

LugieAmir said...

... sedang BERCINTA ... ;-)semoga CINTA ini keakhir hayat...

farhana masdo said...

aye follow kamuu :)

sarah said...

omaigod omaigod omaigod ^^

Fairosza said...

ada antara point2 tu penah rasa.tp segan masa rasa tu..hehe

dah jd sang kacak (follower) kat blog ni...no 816 =)

~aYeeN & SuE~ said...

no 13 tu best..:))

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

jatuh dgn owner blog ngeh ngeh ehh silap...
dgn entry lol;) nice tq singgah

Yat said...

aiseyman~...semedang je tersengih baca entry u ni..hhehhee

khairina razif said...

hahaha....tau2 je ownwer pon pernah gakkan XD

eja said...

nk jtuh cinta dgn siapa y...

Nur Naimah Nashreen said...

oh tida . i'm in luf . heee

IeDa_IsHiDa88 said...

betul3... sy suka sgt2 entry nie.. ade benarnye...huhuhu..

::nuRuLaDHar:: said...

nice one.. =)

AyinAyob said...

sokong! hahaha. lagi lagi point yang terakhir.

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...