TABUNG BELI BMW

FINALLY!!!!! BUFFERED EARNINGS DARI NUFFNANG

 Saat- saat yang paling ditunggu dah tiba...akhirnya NUFFNANG bagi kat BUFFERED EARNINGS (BE) kat blog aku....lama gak aku tunggu BUFFERED EARNINGS untuk bulan ni...

 BE from Maxis CNY

Walaupun blog aku ni xhebat cam blog2 mantap yang lain, tapi bersyukur sangat dapat BE ni....harap2 dengan BE baru ni, dapat la aku cashout untuk bulan ni...

iklan lain pon da banyak kluar....contohnya...
 
 MILO FUZE

 5 COMES ALIVE

kalau camni, makin semangat la aku nak berblogging....

p/s:lame xg shopping bundle.......

39 comment(s):

faraa halim said...

owh, thniah2 ;))

kakngah said...

tahniah...
aku jek yg xder BE langsung nih!
mencik tau!

Yaya said...

Xfaham la. BE tu apa, yaya ada nuffnag tulis untuk iklan digi dapat 0.25 sen,pastu tulis lagi ada 0.25 sen
total 50sen .
apa tuuuuuuuu

Isteri Yang Comel said...

huhuhu dah lama tak der be....

sop said...

tahniah.. moga terus mendapat BE :)

DaK CoMoT said...

nak BE jugakkkkkkkkkk

Pengumpul Blog said...

tahniah. saya ni bila lagi nak dapat. Hik...

Hot Mama said...

wah! tahniah...mama ni belum lg dapat2 BE baru... :)

Entri Terkini : Kesihatan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Apple Inc, Steve Jobs masih jadi tanda tanya

erico anaci said...

tahnia... ak ni byk pelawat dari luar negara semalam jer dah dekat 800 yg lawat aku rata luar nega.. tp tak penah ade BE... tak caya g ak pya pelawat yg telah lawa
http://live.feedjit.com/live/ericoanaci86.blogspot.com/0/

p[A]n[A]d[O]L said...

congretz chuck.. ;p

fyna said...

waaaaaa....beshnye ade BE thn nih.....
sangat jeles....

wida said...

tahniah

CheQ PP JoY said...

wahaha...lamda da xdpt be..skrg 1 je tgh running.. ini la akibatnye bila curang..hehehe

eikieyn said...

jealous~

mrs.sabri said...

tahniah..

amier azrul alias said...

yeahh..
haha
thniah :)

Miss Red said...

im new here..first time dgr BE...Hmm..So x fahm sangat..mcm mana nk dapat BE..Hmm.Btw congratz..;)

OLick SyaSya said...

tahniah awak dpat BE

liyana shana said...

takziah ya .!
uhs . trsasul lak . .
tahniah ya . hehe :D

Miecyber said...

Congratss...

236 pulau di Malaysia belum ada nama

mye said...

congrate!

Cekodok said...

tahniah2...

AkieZecky said...

nak BE jugakkkk... hehe

Nurul Atika said...

kamo0 berblog brape lame br dpt 1st BE ek?..jwb kt sh0utbox ika ek..hee~

nuriz said...

mai sikit BE ehehe

Emma said...

syiok nampak dapat BE..heeeeeee

AMMAR YASIR said...

Tahniah bro..cayalah

Cik Kyla said...

huhuhu.. tahniah :)

penyejuk hati said...

tahniah2..(^_^)

saiful said...

Tahniah dpt BE

ctpayong said...

belanja! belanja!...kat kedai all item RM5 only..boleh la.

AkuBukanBlogger said...

kehkeh...agak2lah nak merendah diri bro..followers sampai 800 lebih..cpmur plak setiap post melebihi 20 komen..xmantap ape jadahnhya tu..kehkeh

http://kipasmati.blogspot.com/2011/02/20-fakta-menarik-pelik-tapi-benar.html

Yanie J said...

tahniah.lama dah tak dapat BE huhu

caliph shuriken said...

congratz ^^

KiD said...

waaaahhhh... BE dah muncul ek? sabor je laaa menunggu.. huhuhu
Tips Trafik 10 Ribu Seminggu | Blogwalking dan Kom...

Nurfarahana Abdul Aziz said...

waaa..nak komen sikit tapi nk jeles banyak...huwuwuw..=_=

Nor Moscow said...

BE tu apa? walau apapun..tak nak ketinggalan utk ucap tahniah jugak! boleh ler belanja kot lepas ni..

Nur Hanani said...

tahniah..:)

Entri Terkini: Barang dah dapat..

Muhammadnuraizuddin said...

fuh, hebat2..

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...