TABUNG BELI BMW

13 TANDA DIA (Lelaki) LEBIH SEKADAR KAWAN

  1. Dia beri barang perhiasan semasa birthday kamu.
  2. Dia mimpi pasal kamu ( dan membertitahu kamu tentangnya).
  3. Bila kawan2 dia mengusik kamu berdua seperti pasangan bahagia, muka dia kemerahan-merahan.
  4. Dia perasan bila kamu mengubah stail rambut.
  5. Dia berhenti bercakap tentang perempuan lain.
  6. Dia lebih suka membayar bila kamu keluar bersama.
  7. Dia beritahu kamu berbau wangi.
  8. Bila kamu berjauhan selama seminggu, dia kata,'Saya akan rindukan awak'.
  9. Walaupun kamu mempunyai nama panggilan, dia memanggil kamu dengan nama panggilan yang lain.
  10. Dia masak untuk kamu.
  11. Keluarga dia datang dan dia nak perkenalkan kamu kepada mereka.
  12. Dia lebih suka keluar bersama kamu sendirian.
  13. Dia sanggup tengok wayang bersama kamu walaupun cerita itu sangat bosan.

40 comment(s):

Fiqah Alias said...

stuju3..!! hik3..waahh..cam ad xperience je fiqah nie yer..huhu..(^.^)

maCy said...

da kalo die cmtu tp ta ckp pape gk? kui3

bella bell said...

haaaaaaaaaaaaaa.......xsume si dye ade...!demmmm!! ngeh3...

i am S!L4H.. said...

alamakkk......
gagagagaga

.Am-OH-Am. said...

terasa gojes bila lelaki buat macam tu.
wawawawa

AQuezyeZye said...

nice entry :)

saye mejai said...

hmm. bau wangi :)

Ratu Sulaman said...

x penah experience lagi lorh. x de pun laki2 nak ckp or buat cam tu kat Ratu.. sob sob sob

Biela Sapine said...

Auww, sweet nyaa. Haha

miss piNx aka biEy said...

hurm,, l0ve dis entry...ble bce entry ni,, tringt lak kt s0me0ne~~

kamarukom said...

wah jiwangnye post! ;p

::nuRuLaDHar:: said...

hihi agak betul jugak la stetmen2 tu..mwehehe

Anishaway said...

dia slalu kasi 3, 6, 8 12, 13. hehe
ty for sharing ;)

sophie said...

Suka.. =)

mye said...

da ciri2 tp nape lbh skadar kwn kalo sntiasa brsma2..
huhu

Cik TeN10 said...

ade la jugak ciket2..

syafiqah khadiron said...

bro. 13 tanda perempuan takada?

ieMa ackLes said...

1pun xpernah terjadi kt aku..
cettt

xcyber said...

thanks cik kak..
sbb kongsi info nih xD
seb bek x de awek

Miecyber said...

Err betoi kerr niee....

Negara tergemuk di dunia : Top 10

FasiHaH SupiaN said...

owh hoo, belum jumpa lagi..huhu

wida said...

tq singgah blog sy..
so sweet n3 di atas..hehe

annRAWK said...

wow wow wow :D sangat sweet ! sukaa :D

van said...

dia cinta kamu.. hehe

~eZmALiZa~ said...

hahaha...nice entri..kelakar pon ade!! biar btul..xsemestinye kan? :D

Cik Mimie said...

hahahaha...semuanye da jd kngan..haiish..
semoga die berbahagia..^_^

p[A]n[A]d[O]L said...

btul ker nie?
hmmm...
hahaha

FUZY said...

alamak!!! bahaya ni, sy tak terniat pun nak suruh dia suka + syg sy....sy da ada org lain...tapi dia buat semua pekara di atas..adakah sy dlm situasi yg berbahaya....

misyamissyou said...

hoho! sanggup masak tu..

hamzah ian said...

fuhyooo

kulop ludin said...

terkenang jaman tu bila baca entri nie...
kikiki!

Mra Mastura said...

kenapa macam semua betul nih?? >.<

mimiekucayang said...

alaaaaaaaaa semua tanda tu xde lahhh....
heheh =p

aku_azreen said...

>Bila kamu berjauhan selama seminggu, dia kata,'Saya akan rindukan awak'<
no. 8 ni mmg best!!

Cahaya Kehidupan said...

owh...ada kena sikit2 la..haha =P

gEe said...

wahhh~

UYC Group said...

oit mra ko pown ade kt sini ekekeekee



Mengapa Utara Tak Ditawan Portugis (Fakta sejarah)

|ⱷ|ƨä®ä|Ü| said...

erm..
betul ke ni??
kene hati2 ni..
thanks for the info!
appreciate it! =3

ibnusyadili said...

haha
betol la
tapi tak semua betol

KImaMOTo said...

aku pernah minat one guy nie, die pernah buat list 1 until 3 tu.. tp die just aggp aku best friend je.. ^^

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...