TABUNG BELI BMW

KREATIF KAD UNTUK TERSAYANG

Sebelum ni, kalau nak wish something, kita mesti beli kad....pe kata lepas ni kita try wat kad la macam kat bawah ni...baru nampak effort cikit...










kreatif kan...ingat nak wat 1 gak...nak bagi kat mak...hahha...
kad kreatif ni aku dapat kat SINI

20 comment(s):

tikosh said...

nice2 :D

Cik Kyla said...

wow... comelnye.. ^^

Miecyber said...

Kretip....

Persib Bandung nak beli Safee Sali

amiYo said...

wow..kreatif.. :)
tp tang valentine's day 2 haram..hehe

sophie said...

Siyes cute!! nak kad birthday camnie

mohd sasuke said...

serius kreatif abis..kih3

Cik Lily said...

best nyeeeee............... kalau ade bf bg ni,sumpah terharu. huhu

Jue said...

sweetnyerr :D

mye said...

hahaha..
so sweet...
tp spe yg nak bg..
sob..sob..sob

Cinta Misteri said...

Comelnyaaaaaa kad tue :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

sangat comel!!

ch!natsu said...

comel giler~ huhu

puisi said...

bagus,, bagus,, bagus,, :D

Cik Kamoo said...

cantik laa...nk buat gaklah

Fadzli Amir said...

Dulu masa berkaple dgn cik wife memang wat sendri kad2 ni, sekarang pun masih wat kalau harijadi dan hari raya....

Encik MamaT said...

kreatif tu memang kreatif.. tapi bab valentine tu jangan dok gatai sambut.. haram.. hehe

zaflis said...

card 4 me?

azie said...

cute n kreatif hehe

bungaLily said...

best2! :)

mesmerising_wan said...

simple je,, tapi nice la..

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...