TABUNG BELI BMW

Tag And Award Bundle lagi!!!

Ni kali ke-2 aku terima tag n award bundle ni..trimas banyak2 kat blogger yang ingat kat Chuck...tanpa melengah masa, jom tgk pe award yang aku dapat...


TAG DARI NAWKAZLUFIAS
  terima Z sebab ingat kat aku..tag ni aku dah wat sebelum ni...tag yang memerlukan kita menjawab menggunakan huruf pangkal nama...


AWARD DARI CHEQPPJOY
award kali ke-2 yang aku dapat dari CheqPp...sayang gler dia kat aku...wakakaka...and aku pon baru je wat entri pasal award ni...pe2 pon, tenkiu banyak2 atas award ni...

WASIAT DARI CIK KIELA
cik kiela dengan murah hatinya mewasiatkan harta dia kat aku...cik kiela nak gi berperang pasni...ne la tahu, kot2, dia jumpe jodoh lak time perang tu, dia nak kawen tros...so, harta2 dia kat malaysia ni dia wasiatkan kat blogger2 n kawan2 dia..baik sungguh Cik Kiela...and dari banyak2 harta Cik Kiela, aku dapat ni...
lembu hitam Cik Kiela...

Dah dapat harta, kene la ucap terima kasih...
TERIMA KASIH CIK KIELA...cik kiela senyum ala2 lembu dia gak..hihihi...

ada soklan cikit kene jawab...

Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv.
  1. korek hidong
  2. cari uban mak atau ayah (cari rezeki halal)
  3. lipat baju

Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan.
  1. rumpai laut (menitik air mata aku makan mende ni)
  2. sushi ( sama gak kes cam rumpai laot)
  3. aaaaa?????

Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK.

335 orang sehingga 14.5.2010 : 9.07pm


Favourite soalan ni….. macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana?
aaa...ade sape2 nak nak isi kekosongan ni...nnt kita gi date...


AWARD DARI FASHA ABDY
terima kasih kat cik FASHA ABDY yang bagi award ni...perasaan dapat award ni opkos la hepi sebab ada orang ingat kat kita..hihihi~~~
cute kan~~tenkiu cik fasha abdy..
 
macam bese, pas dapat award, kene la share kat orang len...sharing is charing...and mereka yang bertuah ialah......
 tahniah kepada blog2 di atas...yang dapat tu, suke hati korang nak wat or taknak sebab xde paksaan pon..janji korang sume hepi...

BYE3x...
 


5 comment(s):

Syahrul Iman said...

terharunya chuck bile ko kasi award kat aku..hehe

* kita same la bro..suke korek idung time tgok tv..pastu calik taik tu kat belakang remote control..haha

s A i F u L z A k W a N ® said...

hahahaha..aq dh tau ko kne dh..sje nk kne kn lgi...hahahahaha(ketawe baek)

hans said...

kehkehkeh

iema_z said...

jom!jom!g date jom!ahahahahaha!

weyh,nak award gak!hehehehehe =P

*gedik nak mpos*

atOn said...

(^_^)v thanx sapiq~

friendship remains n never can end!!
yeah~~

hmmm, ape yg kene wat nih??
ak tgk, award ni..xde ape soklan pon yg kene wat? O_o hmmm~

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...