TABUNG BELI BMW

Senyuman Paling Menawan...

pagi ku dikejutkan oleh aidan yang tetibe tag aku untuk join contezz senyuman paling menawan... sepanjang aku berbelog ni, jarang aku join contezz. so, pe salahnya kalo aku join kan. ne la tahu menang lak kan. dapat gi new york...hahaha, berangan la ko...

Syarat die simple jer,
1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:1 gambar je (GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek ...kira picture sendiri jer, bukan ramai2, paham?
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada penganjur pertandingan
7:jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...make sure they all tau k! (compulsory)
Tarikh tutup contest ni 20 mei 2010..So cepat2 la buat, ada masa lagi nie, hihihi...
so, jom lihat pic aku bersama senyuman ku yang menawan....
JENG JENG JENG.......
 pic ni diambil ketika aku lawat Paris minggu lepas..hukhukhuk~~
lepas letak pic, kene cerita lak nape saya suka senyum...
 nape saya suka senyum????
kalau saya senyum, akan terserlah lah gigi arnab saya yang kiut tu...
nape saya suka senyum ???
kalau saya senyum, rami orang akan blaje saya makan eskrem..wihuwihu~~ 
nape saya suka senyum ???
saya suka senyum untuk mengelakkan pembohongan dari kawan2 yang mengatakan saya suka kentot...hihi~~
nape saya suka senyum ???
dah member amik pic ni suroh senyum, kalo tak senyum, dia xmo amik gambar lak..adoi~~ 
nape saya suka senyum ???
and lastly, nape saya suka senyum ialah sebab SAYA ADA KAWAN MACAM AWAK yang buat saya happy.......

terima kasih kat aidan amoy kerana mempelawa saya join contezz ni..tenkiu very much..

BYE3x
p/s: tak paham, nape tiap kali ingat Paris aku akan terbatuk..hukhukhuk~~

21 comment(s):

s A i F u L z A k W a N ® said...

hahahhahahahahahahahaa...
sgt menawan..kompom mng ni..
hahahahahahahahhaahhaha..

masao..o masao..

mish.qist™ said...

hahahahahahahahaha.
sengal.
sengih lebar 30cm..

;)

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

uiksss...yaya pun join jgak kontest ni..hahahaha~best of luck ye:)

CooL said...
This comment has been removed by the author.
atOn said...

wooooo...siyes xley blah~
hehehe (^_--)v
[smoga berjaya weh!!]


p/s : hmmm..maleh ak nk join..nnt ko terkeluar list lak..ngeee~ :D

Syahrul Iman said...

hahaha..confirm ko mng chuck.. hukhukhukhuk..terbatuk pulak =)

ice♥ice said...

oit edit..x aci! haha.

cik bunbun said...

gamba tipu!!
tak aci tak aci!!
hahahahahaXD

Syafiq Kadiran said...

Z :wakakaka....tenkiu2...aku taw aku bole menang...

sinchan....dushh~~~

Syafiq Kadiran said...

mish.qist™ : tenkiu atas pujian tu...ne taw 30cm???ukor ek???

Syafiq Kadiran said...

pRouD2byAyA♥♥♥ : jom ramai2 join..best of luck 4 u 2...

Syafiq Kadiran said...

atOn : hihihihi~~~~eleh ko, aku takot name ko lak yang xde dalam list..hohoho

Syafiq Kadiran said...

Syahrul Iman : tenkiu2...kompom kan..hukhukhuk~~~

Syafiq Kadiran said...

ice♥ice : ne ada edit...btol la tu...hahaha

Syafiq Kadiran said...

cik bunbun : sob3x....suke ti je cakap gambar tipu...orang dalam gamabr and tower tu mmg btol2 wujud la..huhuhu~~~

AidaN aMoy eTuc said...

huhuhu, really kewl bro!

QaRaMi HasHim said...

menawannyer senyuman..
dkt paris lagi... hahaha

btw, jom la singgah blog terbaru saya
http://malaysianhotblog.blogspot.com

saya memerlukan sokongan anda semua.

be my follower k..

Kyuubi_85 said...

mcm susah je syarat tu. huhu

weh, teknik fotocop ko masih boleh diperbaiki. hahahaha

totoy said...

adoiii..xbley bla gmba ko snyum..mcmmmmm...hahahaha

rossoneri said...

hahahahahahaha lawak ah senyum cam tuh... macam kena paksa je hahahaha

shey said...

the first gbr , reka eksperimen sndiri , tetibe i rs mcm smart je .


lalalalala~~

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...