TABUNG BELI BMW

Award Bundle Dari NawkazLufias dan Belalang

seperti musim bercerai bagi para artis, musim single-memingle bagi para remaja, blogger juga ada musim nyer. musim yang dipanggil Musim Award dan Tag. sampai ke hari ni, banyak betol award and tag yang diterima. terima kaseh kat blogger sekalian sebab ingat kat WATHHECHUCK. nnt blaje korang sume eskrem pop sebatang kerat 270. huahuahua...

mula2 start ngn award dari NawkazLufias @ Z. kalo korang nak taw, Z ni member baik aku dari matrix lagi. kitorang dok satu bilik. sampai la kat u pon, kitorang still 1 bilik, tapi tahun pertama je la. Z ngn aku ada minat yang sama, suka kumpul lagu baru and tgk citer karton...mmg best kawan ngn dia and he is my best buddy...kepada Z, thankz 4 da award....award bundle beb...

TERIMA KASIH Z!!!


ok, aku juga dapat award dari belalang. terima kasih banyak2 kepada belalang yang ingat kat aku. belalang pon dapat eskrem pop nnt...hihihi~~
TERIMA KASIH BELALANG!!


actually, award ni au dah pernah dapat dulu. tapi sebagai menghargai ingatan dorang kat aku, x salah kan nak post mende yang sama lagi. orang memberi, kita menerima. orang ingat kita, kita jangan la lupa dorang plak...pe2 pon, trimas banyak2 atas award ni and BYE3x~~~

p/s:sedey sebab xdpt join trip gi kelantan..huhuhu~~

14 comment(s):

sarah shafie said...

wow..entri marathon award..hehe

Syahrul Iman said...

pergh..memang bundle nie..haha

bungaLily said...

byk nyer .. mau dong :p

Leelee said...

whoooaa~
byk lahh.
(=

Syafiq Kadiran said...

sarah shafie : hahaha...jom marathon sesame..

Syafiq Kadiran said...

Syahrul Iman : bundle habes...baru balik singgah bundle ngn adik, bukak blog, dapat lak bundle award...

Syafiq Kadiran said...

bungaLily : hihihi~~amek je..jgn segan2...

Syafiq Kadiran said...

Leelee : hihihi~~tq2...

AyanaAsham said...

xyah ssh jd artis pun leh dapat award kan.ngeeeeeee

saya_arief said...

bnyk benor...

s A i F u L z A k W a N ® said...

hamek..aq bkk bundle kat blog aq..hahaha..
tahniah capiq..u deserved that..

DeVoteD LilY said...

award bundle aku ingat bg award kat kedai bundle.. hahaaha

Colourful life said...

byaknya....

nanie ;) said...

byknye award dye..mtk ckit ;P

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...