TABUNG BELI BMW

Seharian di KL : Kahwin Kat Titiwangsa, Melepak Kat YOUTH'10

Pagi tadi, dengan tetibenyer, aku wat keputusan nak pergi Kuala Lumpur.... lagipon hari ni, ada wedding dak skolah aku kat KL, so, ada la tujuan aku nak pergi jalan2.... dapat jumpe member lame gak...

sampai KL, member aku teros amik aku and gerak tros g Taman Tasik Titiwangsa... tempat member aku bersanding... giler lah, kat tasik!!!!!

member aku pengantin perempuan tu + ex-skulmate

aku ngn ex-classmate

seronok betol dapat jumpe dorang...last aku dapat jumpe rami2 camni time skolah dulu, sebelom aku pindah n9 time aku form 5.... dah jumpe, macam citer2 bukak...memang best!!!

pas habis masa kat wedding, driver aku ajak gi YOUTH'10 plak... aku pon setuju dengan slamber nyer sebab aku memang nak pergi pon situ... tempat orang muda2...

buku guide diberi kat pintu masok

tiket and pelekat lengan....terbalik lak...adeh~~~

kat YOUTH'10, macam2 benda ada.... pertandingan futsal, dance, menyanyi.... ada gak satu ruang untuk ART... berbakat habes dak2 yang pamer karya dorang... aku ada jumpe artis gak, cam ONE BUCK SHORT, crew FLYFM n HOTFM... jumpe gak nabil...tapi xdapat jumpe YUNA pasal aku nak gerak awal...rugi2~~

tapi yang paling aku suke kat situ, BATTLE OF THE BAND... aku memang suka benda2 camni sebab aku minat muzik and play music as well.... and dorang sume memang berbakat.... biler la aku wat wat performance???single dah banyak da..hahaha~~

band dari cyberjaya (kalo xsilap)....dah macam PARAMORE aku tgk dorang ni...BEST GILER!!!

habes tengok mini konsert ni, balik la!!! pe lagi!!! dalam trek KTM, orang memang dapat..aku lak berpeloh dah macam mandi...menetes-netes...siot tol..panas giler...maleh dah nek KTM pasni ( waktu petang je ek~~hihi)...

 gambar kenangan sebelom pulang~~

BYE3x...

27 comment(s):

Ery Farieha said...

best3
tp x ske battle tu sbb bingit
=P

iemaZAIMAH said...

sdeynye jd org jauh2 ni..ap2 function xdpt g pun..ades..

weyh,beg kau terbaik!mcm beg beli sayur =)

eikasyaza said...

Hmm, personal matter..wish i can share u u guys.. Being someone to rely on is not easy..huhu.. thanxs chuck

Ann said...

comel lah beg tu...hehe

nk wat performance ke? smg impian ko tcapai..hehe

saya_arief said...

aku ingat ko yang kawin..
bez giler leh g fest tuh.

Miz Kadiah said...

sayang aku tak joint.. jeles tul..

rizputra7 said...

aku tak dapat nak join youth tahun nie huhuhu

nanie (✿◠‿◠✿) said...

wah bestnye peg youth :)

Syafiq Kadiran said...

Ery Farieha:

bingit2x la best...hahaha

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH:

tula...len kali dok dekat2 ckit...macam tmpt boley pegi...

beg beli sayor????huhuhu...limted edition kot beg tu...

Syafiq Kadiran said...

eikasyaza:

welkam~~~~(^_^)

Syafiq Kadiran said...

Ann:

tenkiu2....
hahaha...nnt kalo da wat, jgn xdtg tgk ek...hihihih...

Syafiq Kadiran said...

saya_arief ;

isk...calon pon xde lagi nak kawen mende...

best wei...lagi2 battle of da band tu...

Syafiq Kadiran said...

Miz Kadiah:

xp2...len taon boley gi lagi...

Syafiq Kadiran said...

rizputra7:

xp2...ni pon taon pertama aku..sblm ni xpernah pon...

Syafiq Kadiran said...

nanie (✿◠‿◠✿):

best...sonok giler~~

hans said...

ada kata best ada kata tak

ko pegi amacam?
best?

Syafiq Kadiran said...

kat situ aku suke art n battle of da band je...yg len tu sume cam bese2 je...

Nazra~ said...

best nya ada pluang dpt p sana ~___^

rossoneri said...

kawan kita ada gak ajak g youth festival tu tgk battle of the band..tapi malas nak pegi tmpt ramai2 orang..huhuhu

atOn said...

weh..sempat ko pi youth 10 tu..
hoho.. (^_--)v
lame ke ko lepak titiwangsa tu?
aish!! pas ak da blah la korg amek gmbo byk2..mne aci weh~

aienzunnur said...

gambar kenangan sebelum pulang tu sape..
hehehehe...

tot tot kecik said...

salam..

ramai jugak pegi youth 10 ek..?

rugi tot xp..igtkn biasa2 je..agpn de hal xdpt p pn..huhu..

mizzura said...

uh..sempat jugak singgah youth 10

Linglung said...

kawen kat tepi tasik titiwangsa??
mantap!!
gua tak sempat pegi event youth 10 ini tahun..

Anonymous said...

tu la tok nyang...
ajak lepak jap tunggu xmo...
kan da rugi xP
haha...

NichKhun said...

wah saya suke gak layan battle of d band kagom sbb dorg berbakat.. hehehe seyes suke..

ari 2 g xnmpk pom awak.. ehehe

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...