TABUNG BELI BMW

PoSTo PoSTo!!!!!

dah seminggu aku tak update blog aku ni... walopon banyak mende aku nak share, tapi rasa malas sangat nak menaip disebabkan keadaan 'BEROKBAND' aku yang tak selincah berok2 yang ada kat luar... hampeh tol!!!

sebelom aku bercerita, aku nak ucapkan terima kasih kat kawan2 yang sudi singgah and drop comment walopon aku tak update... 

minggu lepas, banyak mende aku wat... setiap hari penoh dengan aktiviti.... sabtu ahad, aku pergi kerje... senin sampi jumaat, aku lepak2 dengan member... kitorang gi tempat orang asli, redah hutan, gi kampung, cari tempat air terjon and stay all night sampai suboh ( setiap hari)...

aku gak galak main muzik ngn member aku... wat lagu baru and having fun... attack and fast....kitorang main suka2 sebab minat.. nak wat EP jao lagi kot sebab kitorang pon beginner lagi... tapi yang penting, aku happy ngn apa yang aku buat... target aku pasni, gitar Gibson Les Paul Standard (oren mapple)...

and cuti yang tinggal ni, aku nak sambong pusing semenanjong... minggu lepas aku dah singgah KL... petang ni, aku nak gerak Melaka and Johor... and maybe minggu depan, aku nak gi tempat yang mmg tak asing bagi aku, Pahang.... aku rindu bundle kat sane...hahaha.... pas Pahang, tak tahu la.... maybe ke Penang or Terengganu Kelantan... tu pon kalo ada masa and duet.... insyaallah....

kepada kawan2 blogger, minta maaf sebab tak dapat balas kunjungan anda.... keadaan 'BEROKBAND' aku memang tak mengizinkan... bandwith aku dah cecah 5gb walopon baru seminggu bayar bill... punca dari tak  tutop laptop sejak cuti ni... 

tapi jangan riso, blog ni akan aku update dari masa ke semasa.... cuma tak segalak macam dulu... hope korang sume enjoy your life to da fullest and SMILE OWEZ (^_^)....

BYE3x...

8 comment(s):

iemaZAIMAH said...

chuck!!!!!!!!!!!!!kau xde aq dh ad syg baru dh..ahahahaha!

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taw =P

Ann said...

byk tol aktiviti menarik2 eh..so jeles taw...

cikCEPET said...

wahh..
beshh nyew cuti..
dpat pusing2 jalan ...

:))

iemaZAIMAH said...

chuck2..tukar2...syg baru xbest..nak kau jugak =P

Huda Luna said...

chuck chuck update cpt

hans said...

eh ko keje?
keje apa?
part time?

p/s : Episod 32 Siri ADKDA Sudah Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-dia-kau-dan-aku-episod-32.html

Frodo Baggins said...

lorrr cam dah jadik kristoper kolumbos jer lu! hahahhaha
kalau beruk lu dah pulih batinnya
segeralah hapdet. cisss


>>___<<

tot tot kecik said...

salam..

waah bestnye jln2 pusing semnanjung..npe xajk skali..boleh ikut..

smile :)

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...