TABUNG BELI BMW

Lima Yang Utama

Final dah habis and skunk ni aku dah ada kat umah nak menghabiskan cuti2 yang ada ni. tapi yang tak syok nyer, kat umah tenet tak laju. so, susah la cikit nak update blog nak singgah-menyinggah. nak soh mak uptade tenet la camni. mak~~

entri aku kali ni berkaitan dengan lima. lima ape?? lima variasi jawapan yang perlu aku jawab untuk satu soalan. terima kasih kepada cik ielamorry kerana ingat kat aku. luv u babey. mampus aku kene pukol pasni. 
SO, HERE IT GOES.....

 
5 nama samaran kamu :
  • syafiq
  • chuck
  • capek
  • sapit
  • along
5 tarikh penting dalam hidup kamu :
  • 13 mac
  • 17 januari
  • 2 november
  • 31 august
  • 16 jan


5 perkara yang kamu buat semalam dan hari ini
  • packing barang balik rumah kat seremban
  • hantar adik gi kelas tuisyen
  • facebooking, blogging, sleeping
  • watching movies - 500 days of summer for 3rd time
  • basoh baju, sidai baju, masak


5 perkara yang buat kamu gembira
  • kacau kawan2 .
  • main gitar
  • hangout dengan kawan-kawan.
  • shopping, tengok wayang.
  • bawak moto, kereta laju2


5 drama/filem kegemaran kamu
  • 500 Days of Summer
  • A Walk To Remember
  • Artificial Intelligence
  • Pokemon
  • HanaKimi


5 hobi kamu
  • blogging, online 24-7
  • shoping, window shoping
  • baca komik, majalah, online article
  • watch anime.wihuwihu~~
  • tido!!


5 orang yang kamu suka/sayang
  • Mak dan Ayah
  • Angah, Alang, Zaki, Iman
  •  Kawan2 sekolah, matrix and UMP
  • Kawan2 Senandika
  • Pembaca blog Watthechuck

5 tempat percutian idaman kamu
  • Italy
  • France
  • Korea
  • Japan
  • Caribbean

5 orang yang kamu nak tag
sila2 lah rajen kan tulang2 jemari anda untuk wat ek. hihihi~~

p/s: baru sehari dok umah dah rindu kawan2. huhuhu~~

10 comment(s):

Pipi Muncet said...

takmoh buat :p (saje mengusik)

Syafiq Kadiran said...

pipi muncet: ske ti la xmo buat...tak pakse pon..hihihi

Tihara said...

akak suke panggil sapit..mcm nama anak buah akak..hihi

AyanaAsham said...

jgn lupe yg lima tu.
Wajib igt!

^__*

s A i F u L z A k W a N ® said...

terbaek..aq kne lg...
tq capiq ingt kt aq..
syg ko..hehehehe

pRinCesS... said...

lompat ke cni kembali!..kihkihkih..

admin said...

byknya lima.bagi kat aku sikit..hehe

Syahrul Iman said...

wow..aku pun ditag..thanks bro.. tag-tag yang lepas pown aku x settle lg..jap aku buat slow-slow k..haha

yatee said...

pokemon best!

Nur Hidayah Yahya said...

ha..13 mac..bday saya.hahaha.penting tu..sila bagi hadiah.

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...