TABUNG BELI BMW

Just Want You To Know.......

'just want you to know, no matter what,
you always have somebody here with you,
i'm not gonna leave you'

-GreenDay, Wake Me Up When September Ends-

23 comment(s):

shey said...

how good if its true :(

AyanaAsham said...

dlm at ade tmn *___^

iema_z said...

pehal sweet2 sgt ni??

s A i F u L z A k W a N ® said...

aq suka pon sama ini lgu green day..
sgt terbaek dibawa dlm konsert..
hahahahahaha...cm owg gile aq komen

tot tot kecik said...

salam..

huh jiwang karat ni..p gilap balik..hihihi..

Syafiq Kadiran said...

shey: yup...u right...

Syafiq Kadiran said...

AyanaAsham : dalam hati ada genting highland...hahaha~~

Syafiq Kadiran said...

iema_z: eh, aku mmg sweet la...hahahah

Syafiq Kadiran said...

Z: betol2...best lagu ni...n aku suke gak skrip couple ni...

Syafiq Kadiran said...

tot tot kecik: isk2...ne ada jiwang karat la...saje je nak share phrase best yang baru...hihihi~~

Syahrul Iman said...

layan feeling nampak bro..haha

jane said...

ekekekekekkeke
sweetnye ;)

Frodo Baggins said...

hmmm ... jane, entry wa pun sweet jugak. tp kata x best langsoong. konsep sama jer ngan entry ni. Hoh??hahahhahaha ....


ooitt syafiq, dalam hati ada belukar paku pakis gak lu ni!


>>___<< wooohaaaaa

syahira ariff said...

romantik
heee~
kompem kalau si dia baca terus cair melintok
;]

mizzura said...
This comment has been removed by the author.
mizzura said...

green day lagu best2!

atOn said...

wawawah..mohd syafiq bin kadiran yg ku kenalikah ini?? hehehe (^_^)v

Syafiq Kadiran said...

Syahrul Iman : hahaha...xde a...sje je nak sweet2...wakakaka

Syafiq Kadiran said...

Frodo Baggins : ko macam taw2 je ada paku pakis dalam hati aku...

Syafiq Kadiran said...

syahira ariff : tq....tapi ni bukan untuk so 'dia' pasal xd pon...

Syafiq Kadiran said...

mizzura : agreed....lagu greenday mmg best2..

Syafiq Kadiran said...

atOn : betol la ni aku...ni dialog perempuan dalalm vid untuk laki tu...aku suke dialog dia. so, just nak share...cube ko tgk vid ni and dgr...best wo....

s h e e said...

uhuh...so shweet... (^_~)

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...