TABUNG BELI BMW

Mood Final, Semua Orang Study, Tapi Aku & Kawan2....

PERGI BERSERONOK KAT HUTAN LIPUR PANCHING!!!

pagi tu aku ada paper 'Power System'. soklan dia memang senang sebab banyak soklan past year. rasa boley skor, tapi ada rasa tak puas hati. malas nak citer pasal exam. SO, TO THE MAIN TOPIC....

aktiviti ni dah lama dah dirancang, sejak hari pertama final lagi. punyerlah bersemangat merancang and menunggu, sampai pon hari yang ditunggu-tunggu. kitorang gerak 3 kereta. lebih kurang 18-20 orang (kete besar2 ek)

meh tengok cikit gambar Hutan Lipur Panching

cantik tak??? best wooo~~

kat sana, kitorang bukan datang mandi saja2 je. macam2 kitorang wat, bina menara manusia la, wat pertandingan melompat and berenang. memang syok habis.

semua berkumpul nak wat menara

sebab aku ringan, aku jadi 'top of da tower'

hampir2 nak berjaya, tetibe......

menara roboh. sian orang bawah kene bontot ngn aku. hahaha

2nd ROUND
sebab tak puas hati, kitorang bina skali lagi

kali ni Mon lak dok atas pasal dia paling kecik

kali berjaya. menara ni dipanggil 'Menara Tertonggeng'. 

kepada korang2 yang tengah exam, or nak exam, kalo ada masa, pergilah enjoy kejap. kejap je taw. baru boleh hilang cikit stress + tension + serabot + bengang semua tu. memang berbaloi-baloi. 

ENJOY!!!!

berjemor je keje. janji KITA ENJOY!!!

BYE3~~

p/s: minggu depan ada last paper.WISH ME LUCK!!!

36 comment(s):

shila said...

uuuu bestnya air terjun...
best x kat hutan lipur panching tu?
huhu xpnah lg g sna wlupon xla jauh sgt dri chini ke panching tu...

dh nk last paper?jeles jeles
sy bru lepas 1 paper je..

Tihara said...

mmg besh weii enjoy time exam ni..mmg gempaq giler..dlu ak ske wat keje2 camni mase study kt UMT..ak g merendek kat lata tembakah..cube ko g sane pulak pasni...syiokk habeh.

iema_z said...

aku tau knp menara 1st tu tumbang!sbb kau r!hak3

s A i F u L z A k W a N ® said...

ppeeeeerrrrrgggghhhhh...bes gle..aq x pegi lg ni..huhu..
terbaek la..hehehe..
nnti nk ajk dak2 ni g la..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak tumpang mandi :)

Syafiq Kadiran said...

shila: mestilah best...
gi lah...rugi kalo x pegi sebab skunk air da dalam...kalo x dulu air paras buku lali je...

hehehe...sonok2...

Syafiq Kadiran said...

tihara: wooo...same gak prangai cam kitorang...

rancangn bagos gak tu...nnt wat usul kat member...approve bole la g sane lak...

Syafiq Kadiran said...

iema_z : eh3x....
ne ada r...sebab base xkuat...aku ringan je kot...

Syafiq Kadiran said...

z: mmg terbaeekkk!!!gi wei...
skunk tempat tu da syok da kalo nak mandi...xmacam dulu...

Syafiq Kadiran said...

miss lolly a.k.a luvfareda:

bole2...sila la kalo nak mandi skali..hihihi...

iema_z said...

tag kau dh siap!!!!!!!!!!!cpt ckp syg aku cpt!

hahahahahahaha!

*aku gile...sorry =)

mohd khairie said...

hoho rindu gila aku kat air terjun ni....umah dekat tapi setahun skali datang..hehe..

Syafiq Kadiran said...

iema_z: xmo....hihihi...

Syafiq Kadiran said...

mohd khairie: umah ktne??

Syahrul Iman said...

pergh..terbaik ar bro tmpat nie..nnT nak final, aku igt nak pegi gak la..haha

hans said...

siyot gi air terjun tak ajak
hahahahaha
rindu plak aku dkt Air Tejun Sagil nih

hans said...

gudluck untuk ko juga
aku lagi 2 final
doakan aku juga tau kawan

Syafiq Kadiran said...

syahrul iman: mmg terbaek la wei...
ko dok mane??

Syafiq Kadiran said...

hans: aku da kol ko da, ko xangkat...
tido kot...hahahh

katne tu???

kawan2 aku selalu dalam doakan ku..

Nurul Harun said...

tape tenangkan fikiran kejap. lepas ni smbg setadi balik okay. eyypp. :p

tot tot kecik said...

salam..
oit2 p study la..
kuaq je tau..

Syafiq Kadiran said...

nurul harun: okey....hihihi

Syafiq Kadiran said...

tot tot kecik: huhuhu...kene tego da..

kuaq kejap je...pastu sambng study balik..

s h e e said...

wah...beshnyew...cantikla...pasni semangatla nk setadi...jgn setado plak...hikhik...

Frodo Baggins said...

mmmm .. bontot2 itu seksi2 belaka.
wakakakkaka


>>____<<

rossoneri said...

hahahahaha menara tertoggek je lah, eh salah menara tertonggeng hahahahah..
wahhh gila besttttttttt

Syafiq Kadiran said...

shee: hehehe....rasa macam nak gi lagi la bru bole setadi...
kalo x keje nak setado je ni...

Syafiq Kadiran said...

frodo baggins: tenkiu tenkiu...malu I...
wakaakaka

Syafiq Kadiran said...

rossoneri: eh2... ko macam suka je...hahaha

Drunbella Khoo said...

syyiiiiooookkkkkkk.
(^_^)

nas aliff said...

aku penah gi
hutan lipur kanching kat ampang..
adek beradek kot ngan neh~
hoho

Syafiq Kadiran said...

Drunbella Khoo : terbaeeekkkk!!!!

Syafiq Kadiran said...

nas aliff : maybe la....yg tu kanching...y ni panching...btol kot adik bradik jo belah mak tiri...hahaha

yaya said...

haha.. korang memang gila..
heheeh

Syafiq Kadiran said...

yaya: kami memang giler pon...
tapi maseh waras...hahaha

yaya said...

tapi aku sokong kalau time exam week ni kita kuar meronggeng o melepak. jgn la duk terperap kat bilik. kesian kat otak tu. dia pon tensyen gak. belum tentu duk depan buku sntiasa leh skor 4. hahahahah

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...