TABUNG BELI BMW

Award Dari Bella dan Tag Dari Ielamorry & Nawkazlufias

adeh~~
apsal banyak sangat sawang kt blog aku ni
da lame tak update
busy sebab minggu final
tapi bersyukur sangat sebab final ni, aku dah wat yang terbaek
malas nak citer panjang

Sepanjang masa aku tak update ni
aku telah mendapat award dari ELLE

cute tak award ni???
terima kasih banyak2 kepada ELLE yang tak lupa 'WATTHECHUCK'


aku juga telah ditag oleh Nawkazlufias
tapi bernaseb baek sebab tak kene jawab soalan
aku ditag sebab dia cakap aku macam batman
suka berjaga malam, tido siang
tapi, Batman tido ke???
siang keje, malam jadi suerhero
ermm~~
comey kan patung ni
kalo dapat betol2 lagi best
hihihi~~~


aku juga telah ditag oleh Ielamorry
tak bernaseb baik sebab kene jawab soklan
tapi sebab orang ingat kita, kenalah hargai kan
and this one for u
hohohoho~~

What is your full name?
Muhamad Syafiq Bin Kadiran

When is your birthday?
13 Mac 1989  
*bole tulis kt pintu toilet, senang ingat*

What is your daddy's name?
Kadiran Bin Sindut
*proud of my dad*

What is your your mum's name?
Rosinah Binti Hj. Masran
*love my mum very bery much*

How many siblings do you have?
Five and I'm the cutiest, hohoho
*anak sulung, tapi selalu disalah anggap sebagai anak no 2 sebab macam budak2*

Where do you live?
Paroi, Seremban, Negeri Sembilan
*kalo nak jumpe, bole la jumpe kat Stadium Paroi, hehehe~*

Your favourite colour(s).
main: black, white
sidekick: green, blue, yellow, dark pink
 
Still studying?
oh yesss
*UMP, electrical power system*

Do you have a bestfriend?
OpKoz with lot of bf'sssss!!!!

Do you love them?
SAYANG KORANG SEMUA!!

Pop or jazz?
Pop la, jazz sangat kurennggg dengar

Chicken or beef?
Chicken~

Coke or 100plus?
100plus

What brand is your purse?
Extreme

How much do you have in your wallet right now?
duit ketas: rm50(lama), rm5(lama)...sorok baik2 duit lama ni, sayang~
duit syiling: 3posen

High heels or flat?
flat la!!

Skirts or jeans?
Jeans

Shirt or blouse?
shirt~

Watch or bracelet?
watch~

Favourite watch's brand?w
Esprit
*nak beli, tapi mendpat tentangan yang hebat dari kawan2, huhuhu~~*
Do you have girlfriend?
tontulah, ramai kot~

Do you have a boyfriend?
arkkk!!!

Did you love her?
Yes, love my mum

Did you ever kiss him?
sape??!!!!

Facebook or Myspace?
Facebook~

What is your wet dreams?
hehehe, segan nak cite~

Okay bebetul ah. What is your dream?
..to be with the one that i wanted in my whole life (^_^)

Please tagged other ten friends of yours:
2. Elle @ bubu253 
3. hans @ hanspunyablog
4. CheqPp @ CheqPpJoy  
6. tihara @ herba-tihara 
7. touyakaruma @ touyakaruma
8.aman al-kempasi @ amannabe89
9. zoul_imme @ zoulhylmy
10. terbuka kepada sesape yang berminat

kepada nama2 yang tersenarai, sila2lah ringankan tulang, lembutkan jari tok buat ek, hihihi~~
tak susah pon, kalo malas sangat, soh la member terdekat or father mother skalipon
janji terjawab, hohoho~~
*nak soh korang wat gak walopon korang pernah wat mende ni 5x*

BYE3~~~

p/s: terima kasih atas award and tag yang diberi

10 comment(s):

s A i F u L z A k W a N ® said...

hahahaha..aq kne tag lg..
msok ni dh 3 aq hutang tag ko..
t aq byr ea..hehehe..

ko nk tol2 ke batman tu..t klu aq jumpe time cuti ni aq bli ea..aq kasi free..

ielamorry said...

cayalahh! ;D

Syafiq Kadiran said...

z: ko kene bayar cepat2...
kalo x nant bunga naik..hhaha

perghh...
nak2...hihihi..

Syafiq Kadiran said...

ielamorry : canteklahh!! (^_^)

iema_z said...

tag???

nak nangis ni...byk lg tag xbuat

sob3 =(

Syafiq Kadiran said...

iema_z : hahaha...padan muka...sape suruh wat keje tertunggak...
hihihi~

cikwanik said...

mesti gembira kan.. dpt wat yg tebaek..

slmat bejaya

Syafiq Kadiran said...

cikwanik: mestilah...hihihi...
xsia-sia stdy last minute...

terimakaseh~~

atOn said...

hahahha..selamat ak..
tag ko yg 2 tu ak xwat agi..
seb baek xbertambah koje ak..hehe~

CheQ PP JoY said...

ak da amik award n tag ko ni...tp xwat lg..pas setle final ak jnji ak wat ok?hehe..thnx ye..

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...