TABUNG BELI BMW

Bluerrrkkk!!!!!!

Selamat kembali dalam segmen 'WATTHECHUCK', segmen yang menampilkan pelbagai kejadian aneh dan pelik di seluruh dunia. 

Baru2 ni, dunia dikejutkan dengan kejadian muntah memuntah di seluruh dunia and di sini disertakan gambar dan temubual bersama pemuntah yang terlibat.

'saya tengah minum air sirap, tetiba  kawan saya datang tunjuk  sekeping gambar awek. awek tu bole tahan gak. tapi saya tak tahu nape saya muntah'.

'aku tengah tidor. time tido tu aku mimpi jumpe awek paki selendang. aku dekat la kat awek tu. sekali aku selak selendang dia, hamek ko,lawanyer. aku teros tersedar lalu muntah'. 
'gua jatoh cinta dengan sorang awek ni. tapi gua xpernah jumpe pon, tengok gambar je. tiap kali tengok gambar dia, gua mesti muntah. tolonglah, gua nak jumpe dia.'

anjing ni tengah online time ia bukak satu web awek comel lalu muntah pas melihat sekeping gambar. 'Wooff,woooffff, wofff, woooffff, miawww', kata anjing tersebut. 


'................................................,'  korang nak harapkan jawapan ape dari sebijik LABU!!!!

ni sume pasal sekeping gambar. gambar seorang awek yang.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
'gaga ulala...gaga ulala... lalalala bad romance. eh, ape salah I'.

kesian tol mangsa yang terlibat. harap dorang semua dapat blik semangat yang dah hilang tu. semoga berjumpa lagi dalam segmen 'WATTHECHUCK' yang seterusnya. BYE2...

p/s: tensen pas study.......

13 comment(s):

s A i F u L z A k W a N ® said...

Bluerrrkkk!!!!!!
hahahaha..bes2
lwk r gmba last skali..
lady gaga ea tu..hehehe

░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░

hans said...

hahahaa
kesian pompuan tu

zOuL_iMMe said...

damn..berani korang gelakkan awek ako..haha

aman al-kempasi said...

haha...ingtkn apela..

saya_arief said...

yg laz 2 cun.hahaha.

touyakaruma said...

Pengumuman

Sekiranya Touya tidak online selama sebualan kerana trauma .. sila salahkan penulis blog ini .

Yang Benar
Touya

ielamorry said...

haih. lady gaga tu tak bersalah~~~

kesian beliau. haha.

chuck ni bongok juga kan~
hahaha. adoi~ naseb tak ikut muntah~ haha.

Eqah Zaque Billetdoux said...

sadis tau. hahaks

bobbetonth said...

oh mai god...=P

mamawana said...

Aweks ker pon pon dan.....nak lagi cantik suruh dia pakai bedak banyak2.....

zulhilmi bdk blur said...

jelas ketencenannya..haha

ana zara said...

awek mana ni?? ada no. phone dia x?? haha..

mish.qist™ said...

kahkahkahkah..

yang ni memang tak lehh blaa..
sengal ahh ko!!

lawa ngat awekk tuh..
tanak usha ke??

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...