TABUNG BELI BMW

Award Dari CheqPpJoy

adeh. lama betol tak hupdate blog. busy sebab final, last paper beb. tapi tak tahu nape, malas giler nak study. tengok buku takde selera langsong. dah la. malas nak cakap pasal exam ni. wat serabot pale otak je.



aku dapat 3 award dari CheqPpJoy. memang bertuah sungguh aku. memang boleh wat koleksi ni.  korang jangan jeles ek. nanti aku bagi lak kat blogger yang bertuah. sape tu. tunggu~~~

terima kasih banyak2 kat CheqPpJoy atas award ni. sungguh terharu. hahaha~~ dapat award kene jawab soklan sikit. naseb bek sikit. kalau tak, malas nak jawab.

7 things about me:

1. saya suka pergi bundle. pasni sape2 yang nak shopping bundle boleh la ajak.
2. kuat makan. nampak je kecik, tapi perot ada black hole. 
3. saya macam budak2. suka pakai baju karton.
4. online 24/9. kalau tak boleh jadi giler.
5. suke men gitar. sape nak jadi penyanyi saya??
6. suka kaler hitam and putih.
7. saya cute.wakakakaka

sekarang saya nak anugerahkan 3 award best ni kat 3 blogger bertuah...
AND THE WINNER GOES TOOOOOOO....

2. mimi @ akusiuman
3. iema_z @ diarielektronikku

BYE3~~

p/s: kepada cik mimi, entri baru pasni ek. final xhbs lg. tunggu~~ hihihi

5 comment(s):

s A i F u L z A k W a N ® said...

hadoiyai capiq..sori sgt2..
dh 4 tag ko wat kt aq..
x smpt lg nk b;s..hehehe..
time cuti or abes exam ni aq bls k..hehehe..
tq sbb tag aq..
terbaek la..hehehe

░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░

AidaN aMoy eTuc said...

huhuhuh...
sila study utk masa depan yg gemilang..hiihhi

four dreams said...

selamat datang kembali kawan :)

Tihara said...

akak baru je bg interesting blog award tu kt engko..tp takpe la..ko dh dpt dah

iema_z said...

arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!(keterujaan melampau)

syg la kt kau!

weyh2!aku nk jd penyanyi kau!=P

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...