TABUNG BELI BMW

Aku, Shcumacher, Hamilton, Webber....

Pe kaitan nama2 kat atas ni dengan aku??? sebenarnya, dorang semua ni kawan baik aku. dulu kecik2, kitorang selalu main guli samaand opkos la aku selalu menang sebab dorang tak pernah main guli pon. hahaha.

cukop la aku nak mengarut. actually, aku baru je pas tengok FIA Formula 1 hari ahad tu. and that was my 1st experience going to Sepang. teruja habis wei!!! aku macam biasa mengisi kekosongan yang ada time trip kali ni. ada ruang kosong, sumbat je. rugi lak kalo tak ikot. sampai je sana teros gi tengok pameran kereta.

Proton Neo Racing Edition

 Lotus Exige. Lawa giler!!!

 Gempak Habis!!

Helicopter Lintas Langsung.

Keadaan Grand Stand dari Jaoh
 
aku masok litar pukol 2, sedangkan perlumbaan start pukol 4. 2 jam beb melangok dalam tu. da la panas lak tu. makanan da mahal. satay 6 cucok = rm 20.gilo la. memang tak makan aku dudok dalam tu. naseb baik member ada seludup roti ngan air ( DILARANG MEMBAWA MAKANAN LUAR!!). tunggu nyer tunggu, racing start. habis adrenalin aku melimpah limpah tengok kereta amik selekoh, bawak laju2. paling best skali tengok dorang drop gear, MELETOP LETOP!!

Tiket F1 aku. sekeping harga rm600 untuk 2 hari. giler la mahal.

'Redbull'

'Petronas' wei!!!

'Lotus Malaysia'

Ni 'Philips' kot??? tak ingat lak.

memang sonok giler tengok F1 ni. 1st 10 laps,  mata aku memang meliar tengok kereta laju2 ni. masuk laps selepas tu, bunyi bising F1 dah macam nyanyian tidur lak. mengantuk habis. tapi sebab peluang tak selalu datang, aku gagahkan gak mata untuk stay sampai habis.
Senyum cikit. hehehe. muka minyak habis sebab kene asap F1. caples...
My friend and I. boleh lak sorang tu bantai tido. penat sangat la tu.

aku dengan Mr. 'Running Redbull'. habis race je, teros berlari 1 arena sebab Redbull menang. Fanatik habis beb.

race habis pukol 6. so, aku on gerak la gi luar litar. sebelom nak balik, sempat gak jalan2 tengok pameran yang ada kat situ. macam ada. tapi sebab dah penat sangat, malas dah nak tengok.

kesian member aku 3 orang ni. kene tunggu bus panas2. aku lak blur.....NAPE???

 nak balik naik moto ke???

 nak balik naik kereta??? last2 aku naik bus gak.jimat duit minyak. hahaha

ps: kecewa sebab tak datang amik gambar ngan gadis litar. pasni ade GP moto lak. tak sabar nak gi Sepang lagi. VROOMMMM!!!!!

18 comment(s):

CronixxCancer said...

Gadis litar?? kalau aku lah...tue lah gmbr pertama aku akan post kat blog aku kalau aku dpt bergambar ngn gadis litar...muahhaha...teruja plak aku tengok gmbr ko bro...

NaNaJoe said...

besh nye dpt tgok live..hehehhe...mest sronok kan??

Syafiq Kadiran said...

CronixxCancer: tu la...silap besa haritu aku x amik...
huhuhuhu...

Syafiq Kadiran said...

nanajoe: best sangat...
aa..seronok giler...tengok kete laju2...dapat tgk hamilton, shcumy...

Kyuubi_85 said...

wah bestnya ko eh. mahal tu mmg la. dah taraf international kan? :D

mocQachinno said...

dlm byk2 kete tu aku pling ske beg blang2 ko.

Syafiq Kadiran said...

kyuubi_85: hehehe..mmg best...aa...tapi mmg mahal la...macam blanje 1 sem aku kat cni..

Syafiq Kadiran said...

eqa: ark!!! camtu lak...hihihi...

hans said...

gila kaya tgok F1
gila best

s A i F u L z A k W a N ® said...

pegi x ajak aq...hehehe..

Syafiq Kadiran said...

hans: isk...tiket tu dapat free kot...xde nyer aku nak bli...gilo la mahal...

Syafiq Kadiran said...

Z: ni aku ganti tempat member aku...
dia xbole lak...sebat je la...
lagipon sume dak letrik yg g hari ahad tu...

hari sabtu ada gak dak2 mechi g...

syIDek~ said...

hari ahad ko kat KL..????
x dtg pon tgk show aku kat taman budaya mlm tu kannn..
sampai hati...

Syafiq Kadiran said...

syidek: ala syidek, jgn cakap camtu...aku mmg nak sagt tengok korang...

hari ahad tu pon ikot bus ump...
dok KL sampai kol 6 je...pastu balik...

sorry syidek...

ielamorry said...

wah~~~~ lotus exige tu bikin cairrrrrrr~ haih. bila la nak kaya ni~ leh sambar satu. haha.

sementara tu berangan je la duluuu~~ lalalalala~

mizzura said...

bestnyer dapat g sepang...mesti panas kan..

iema_z said...

xmnt2....xmnt....xmnt

rossoneri said...

wahhh siap pegi lagi ek..tp xsanggup ah nak berpanasan kat situ..

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...