TABUNG BELI BMW

KeNaPa AkU PlaK YaNg KeNa???!!!!!!

wooo!!!! ni tag aku tok kali ke-2 dalam mase terdekat ni. bagos gak. bole la aku post sometin kat blog aku ni dari bersawang je.  enjoy reading~~~

1. Adakah anda rasa HOT?

aku memang rase HOT. dengan suhu sekeliling mencapai 34-37 celcius, aku memang rase HOT sangat2. 'kami dah tak cool, sebab kami tengah HOT'. wakakaka

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar ni

wallpaper ni aku dapat dari sorang member yang baru aku kenal. dia cakap, penat dia cari wallpaper ni tok aku. and sebagai nak hargai jasa dia, aku gune wallpaper sebagai theme laptop aku.

4. kali terakhir makan pizza

last time aku makan piza bila hangout dengan member teater aku. kitorang ade 9 orang. and time tu lak, kitorang ade 2 kupon piza. 1kupon=3 regular piza. so, kitorang bahgi 2 grup. grup aku paling best sebab ade 4 orang and aku berjaya makan 5-6 keping piza. memang berbaloi-baloi.
-biler la nak dapat kupon piza lagi??-

5. Lagu terakhir anda dengar

The Crimson by Atreyu. baru je dengar lagu ni dalam bus time nak balik umah dari U tadi. lagu ni agak keras but I LIKE. aku suke dengar lagu jerit2 ni sebab boleh hilang tensen pas seharian belajar (padahal huhahuha dalam kelas). lain orang lain citarasa kan~~

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni

tengah kira semot hitam kat dinding umah aku ni. 1, 2, 3, 4, 5,....176,177,   234,....argghhh!!!! banyak sangat. malas dah aku nak kire.

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

kalo kat umah, family aku panggil abanglong. kalo kat Kuala Lumpur (rumah lama), member aku panggil aku sapit. kat seremban lak (rumah baru), member aku panggil capik. kalo kat pahang lak (tempat blaja), member aku panggil chuck or sapit.


8. Tag lagi 8 orang

1-saiful zakwan @think happy thought
2-ielamorry @ heartcandy
3-ruhani@atonisation
4-amirah afiqah@ a lot like diary
5-eqa@ idiosyncrasies of a lady
6-huda luna @ huda luna hussin
7-tihara@ herba dalam dunia kesihatan
8-hazwani@ the walking tuna

9. Siapakah orang no.1 kepada anda

my bestfren yang aku kenal time matrix dulu. dok satu bilik. dia suka kumpul lagu2 baru band omputih (same cam aku gak). kitorang still dapat dok 1 bilik biler masok U (memang dah rancang). SAYANG KO Z!!!

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5

eqa!!!biler ko nak start projek ko tu. da lame da pakcik tunggu ni. hahaha

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?

ark!!! tak taw lak aku pasal gosip2 ni. aku rase dia ade hubungan ngan family dia kot. hahaha

12.Bagaimana pula dengan no.4

no 4 ni macam penin sikit. hihihi. tak bek ngumpat. nak tanye sendri la.

13. pesanan kepada orang no.6

terima kasih sebab tolong aku malam tadi. nanti aku soh semot dalam bilik ko tolong watkan assignment tok ko. bek tak aku ni. hihihi

14. kata2 cinta untuk orang no.2

kata2 dalam entri anda sungguh sweet dan seronok dibaca. baca banyak kali pon tak bosan. ermm...nak no tipon bole..hehehehehe...- ni bole dikra kata2 cinta ke??-

15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan

ade2. dorang dua-dua blogger dan perempuan. (^_^)

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda

aku tak berapa kenal sangat INSAN MISTERI ni sebab kenal2 dalam dunia blog je. i try my best. kalo salah, MAAFKAN SAYA~~
1-seorang perempuan bertudung yang pakai spec mata
2-suka membuat entri yang member inspirasi. 
3-suka hupdate blog
4-minat teater ( btol x??)
5-yang ni, tanye tuan badan sendrik la. bole tak?? hihihi

ps:kepada nama2 yang telah ditag, anda tidak diwajibkan untuk menjawab. ni sebagai nak memenuhi kehendak soklan. kalo nak jawab pon bole, takde salah nyer. tapi jangan tag aku plak. ENJOY!!

16 comment(s):

Aimee Termizi said...

anda mnonton 'chuck'?

insan misteri said...

wahahahaha..
tengs jawab.....
entri yg memberi inspirasi????
T________T
terharu~~~

yup2..
minat teater jugek..

Syafiq Kadiran said...

nurhayati: aa...panjang tol...naseb bek banyak mase terluang...
kalo x, macam malas je nak wat..hhuhuhu..

Syafiq Kadiran said...

aimee termizi: tengok..tapi season 1 je la..hihihi...da lame sangat miss cte chuck...tak bole nak catch up...adoi~~

Syafiq Kadiran said...

insan misteri: hehehe...
same la..minat teater gak..

s A i F u L z A k W a N ® said...

chuck pick...hehehe

Syafiq Kadiran said...

saifulzakwan: zack!!

insan misteri said...

hahahaah..
same2!!!

=D

s A i F u L z A k W a N ® said...

1. aq rse aq cool je skrg ni..dlm -12 celcius kot..hehehehe

2. waa..lebih krg r kite nye wallpaper..sbb pakai nme sniri kn..tp aq nye aq wt sniri..hehehe..

3.ooooo...heheh

4.huhu..aq last skali mkn piza time cuti aritu..abg aq bli..sodap..rindu r nk mkn lg..hehehe

5.AVA - The Flight of Apollo...leh thn r..aq suke lirik/words die..

6.dgr lgu yg kt ats tu..lalalala

7.sedare pnggil cawan, kwn mrsm yg rpt pngil robot, family pngil angah n yg laen2 pngil z ja..hehehe

8.tq sbb tag..

9.waa...aq no 1 r..tq2 capiq..aq mmg syg ko jgk..My BFFFFFFFFF tu..hehehehe

16.-suke music
-suke maen gitar...mmg bes die maen..nk blaja x kesempatan..hehehe
-suke tdo kot...tol kn..hahaha
-suke tom yam..terbaek..
-suke tgk anime n cite korea..
-suke bce manga, komik n pengumpul gempak yg pling tegar..hehehe

hans said...

aku rasa tag nih yg paling lama bertahan

Syafiq Kadiran said...

hans: hahaha....layanzz je...

Teroris Cinta said...

helo sobat salam kenal, nice blog nech, hibur tamu sobat dg ini moga cocok ok Klik sini

ielamorry said...

wah~ ayat cinta dia utk org no.2 tu power siot~~~ haha :P

Syafiq Kadiran said...

teroris cinta: salam perkenalan...

Syafiq Kadiran said...

ielamorry: power kan...lame nak pikir ayat power camtu...
hahaha

alif said...

err ..tag tu apa benda er..alif nih baru lagi..

yg mcm myspace tu ker..

tak best tag tuh..

TQ komen kat page alif
www.syoknyadownload.blogspot.com

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...