TABUNG BELI BMW

HePi BiRtHDaY To ME

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Syafiq Kadiran
Happy Birthday To You

'what the chuck??happy birthday to you, 21st'

hehehe...rase macam orang giler lak nyanyi lagu lahir tok diri sendri...

terima kasih kat korang yang menyanyi ke, membaca sepenoh hati ke, or membaca sepintas lalu sekalipon sebab tu pon kire wish gak kat aku (prasan je lebey~~)

start dari tarikh ni, aku da berumor 21 tahon (ha!!!macam xcayer je). memang xcayer aku da umor 21 sebab aku still paki baju pokemon kalo kua gi jalan2. macam tak mahu jadi dewasa lagi coz aku selesa camni. janji aku hepi.
' muka orang tak pernah potong kek'
AKU DAH BOLEH MENGUNDI!!! besok aku nak gi daftar kat SPRM (btol x??). aku nak kadi rakyat malaysia yang bertanggongjawab (poyo la ko!!). 

wish aku taon ni. ermm~~~ aku nak kekalkan pointer aku yang sedang baik ni and kalo bole up lagi. nak dapatkan barang2 yang aku da lame impikan (rahsier, tak bole bagitaw) n nak mencari...cari pe??aku pon tak taw lagi.

hope, biler umo aku da bertambah ni, aku jadi manusia yang lagi baik dari sebelom nyer. aku bukan baik sangat pon. but still, ade mase lagi untuk aku berubah kalo ade izin NYA. amin~~

ps: 'syafiq kadiran, you better stop before you get hurt even worse. please~~'

43 comment(s):

Ery Farieha said...

woh
hepy besday !

insan misteri said...

selamat hari tua!~

rossoneri said...

hohooooo
eppy besday...

+dieabella+ said...

hepi bestday!=)

CheQ PP JoY said...

chuck..slama ari tua..sila buang bju kanak2 y ko pakai dlm pic ptg kek ni..x21 ok?

cikwanik said...

xpe.. biar umo naik2 janji jiwa muda

RaMa2UnGU said...

epi besday chuck..waaaa...dah mkin meningkat usia ni..

smoga pnjg umur, murah rezki dan hepi slalu keyh...jgn nakal22...hehehe

Syafiq Kadiran said...

thankz 4 all da wishes...
hehehe...

cheqppjoy: ne bole buang..baru bli kot...huhuhu...bli baju baru a pasni...yg nmpk matang cikit..hahaha

cikwanik: yaa...btol2...camni bole paki baju katon lagi la..hehehe

rama2ungu: ne de nakal...bek2 je..hihihi

ieja said...

Salam,

Happy Birthday semoga panjang umur dan dimurahklan rezeki.. belajar pandai2..

Syafiq Kadiran said...

ieja: time kaseh ieja...
have a nice day..

Hazwani said...

tahniah

Syafiq Kadiran said...

wani: trime kaseh wani...

hans said...

tahniah
selamat hari lahir
semoga umurmu diberkati Allah

s A i F u L z A k W a N ® said...

eppy besday shbt..
smoge pnjg umor n murah rezki..
smoge bhgie dunie akhirat..
sori taun ni x dpt nk bg ko air busuk, telor, tepung n juadah yg spatotnye sempene besday taun ni..
dpt wish je ek..

bubu253 said...

~happy burfday to you!!!~

~may allah bless u always
~all ur wishes will come tru..
~selamat arie tue...hehehehe~

Si Panda said...

happy birthday bro dari panda yang cute.. hahaha

Syafiq Kadiran said...

hans: thankz bro...

Syafiq Kadiran said...

saifulzakwan: hahaha...trime kaseh Z...
wish pon da kire ok da...
kat cni pon aku xdpt air busok,telo sume tu...cam rindu lak...

Syafiq Kadiran said...

bubu253: thankz 4 da wishes...tua2 pon jiwa muda lagi...hihihi

Syafiq Kadiran said...

si panda: trime kaseh panda cute...
mmg cute sangat2..

s A i F u L z A k W a N ® said...

hehehe..ko nk ke..aq leh dtg skrg ajak dak2 ni..hehehehe

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

best pe jd makin dewasa.. boleh cpt kawen. haha. neway, epi belated besday..

Merah Baldu said...

hepi bufday..btw,salam perkenalan

Syafiq Kadiran said...

saifulzakwan: hehehe...xpe la...simpan tok taon depan...kt celeb same2 ngn air busok...

tak ade perasaan: isk...gf pon xd nak kawen pe...hehehe...
tq..have a nice day...

merah baldu: trime kaseh...salam perkenalan kembali..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

eppy belated bevday chuck =]

atOn said...

sapiq!! (^_^)v
ooo...pic ni msti kat TC nih..
ekh..ekh??

[mmg nmpk sgt mke excited nk potong kek!!haha..uish!! kek coklat..feberet ak tuh...ish~]

Syafiq Kadiran said...

hanimhusin: trie kaseh hanimhusin..

Syafiq Kadiran said...

aton: xd a...
kat stesen minyak tu...

hahaha...mmg xcited hbs...

ieQa sWetLuv said...

even ika lambat wish... tapi x kisah kan kan hehe.. epy belated bedey ya.. nah ni hadiah dari ika untuk kamoo.. senyuman je lah ngee~ =)

pak dogol said...

selamat datang ke kelab orang-orang tua chuck..

muahaha!

mello said...

selamat hari lahir adik chuck.. kekeke

Syafiq Kadiran said...

ieqa swetluv: xkisah la...thank 4 da wish and 4 da smile...
heeeee

Syafiq Kadiran said...

pak dogol: trime kaseh pak dogol...
tapi maseh muda lagi...
kedot xdop lagi...hahaha

Syafiq Kadiran said...

mello: trime kaseh abang mello..hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

ouh..
happy belated birthday syafiq kadiran! ada kek lagi...bestnya!

http://aproposjournal.blogspot.com/

Syafiq Kadiran said...

relyza: thankz 4 da wish....
hehehe...kek bli sendrik..hahaha

Syida Shukor said...

heyy , happy birthday :D

*first time here ! ((:

ielamorry said...

heppy belated birthday chuck! :D

Syafiq Kadiran said...

syida shukor: thankz 4 da wish...
make sure there will be second..hehehe

Syafiq Kadiran said...

ielamorry: trime kaseh ielamorry!!!

skid soil said...

weh.aku mcm da lambat tp aku da wish kt fesbuk kan.hp bday wtc!!

Syafiq Kadiran said...

daoz: hehehe...thankz daoz..have a nice day...ble la bole hangout same2 lg??

skid soil said...

kan.aku teringin nk gi berkelah.blerla dpt gi ump ni.

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...