TABUNG BELI BMW

I'M BeAuTiFuL BloGger!!! (wuuueeekkkk)

Terima kasih pada Ielamorry@HeartCandy atas anugerah yang seberapa ni kepada saya. hahaha. just kidding. really appreciate this. yela, sape tak suke kan kalau orang anugerahkan kita ni blogger yang cantik walopon sebenarnyer tak sebab kita hensem (HUAHUAHUAHU). lantak la kalau ade salah paham ke, saya tetap 'BLOGGER YANG CANTIK' (HUAHUAHUAHU, gelak besar lagi).

Sebenarnya dah lama kene tag dengan cik ielamorry. rasa macam malas nak buat. tapi tibe2 hari ni rasa rajin lak. kelas pon start lambat or xyah gi langsong. so, masa ni la baru ada feel nak buat. ni pon bole kira sebagai backup pasal dah takde idea nak wat entri baru (padahal ko malas nak menaip kan??!!).

And, here's the reward.....

  1. Thank & link the person that gave you the award :
  2. Pass this award onto 15 blog you've recently discovered and think are fantastic
  3. Contact each Blogs and let them know they've won the award
  4. State 7 things about yourself
and, ni adalah senarai blogger2 'fantastic' yang saya 'discovered'......
.

  1. 1. SaifulZakawan
  2. 2. Atonisation
  3. 3. Cheqppjoy
  4. 4. Hazwani
  5. 5.Tihara
  6. 6. SnowBelle
  7. 7. AidaN aMoy eTu
  8. 8. Lia3003
  9. 9. Eqa
  10. 10. Syidek
*kalau 10 je boleh tak???hehehehe....malas plak nak main link2 ni...

 7 perkara tentang Syafiq Kadiran...

  1. Anak sulung dari 5 orang adik-beradik. sume laki. kira aku ni power rangers merah la. hahaha. kat rumah, family biasa panggil along, abang. tapi biasa selalu guna perkataan 'orang' sebagai ganti diri. pelik kan. tapi mesti ramai gak kan yang yang guna perkataan ni. 
  2. paling suka kumpul baju kartun. antara koleksi yang ade, baju POKEMON, FROGGY, ELMO, ...banyak lagi la baju kartun. memang rasa macam budak2 habis kalau keluar pakai baju kartun. walaupon selalu ditegor rakan2 sebagai perangai macam orang xcukop umur, lantak la!!!. janji aku happy. hehehe
  3. seorang yang simple mimple. tak suka la nak susahkan diri wat mende yang remeh temeh ni. kalau keluar rumah, gunakan jari cukup untok settlekan rambot. simple skinny jeans and t's cukup dah kalau nak keluar gi mane2. orang terakhir yang siap kalau member nak keluar gi kelas ke, jalan2 ke. bagi member siap dulu sebab dorang mandi lama sangat. nak siap pon lambat. adoi~~
  4. SAYA SUKA PERGI BUNDLE!!! tempat ni macam tempat shopping yang paling best paling aku. KLCC pon takde beb. kat cini la aku berpeluang nak pakai baju berjenama cam GUESS, LACOSTE, limited edition GIORDANO, LEVI's, FRUIT OF THE LOOM, baju2 rare yang susah dapat and paling penting, BAJU KARTUN!!! selalu pergi bundle beramai-ramai ngn member. lagi ramai, lagi best. bole tengok baju2 seluar2 yang dorang beli. hehehe
  5. saya suka main gitar. belajar main gitar dah lama dah. time sekolah menengah dulu. tapi sampai sekarang tak terer lagi..hehehe. ada 1 gitar kapok yang sangat uzor. memang tunggu nak kopak je tu. baru sekali wat performance kat U, menggeletar habis 1 badan. minggu lepas dapat gitar letrik, dan bilik mmber bertuka menjadi mini studio. HAPPY JAMMING SESSION!!! tak rakam plak.
  6. SAYA SUKA MENJERIT!!!. kawan cakap saya ni acam orang gila sebab suka menjerit tak tentu pasal. yela, ada ke patut aku menjerit dalam dewan kuliah time puan ezrinda (lect. math) mengajar. dah dorang cabar kan, pas aku dah jerit, sorang2 tundok. caples tol. kalau rasa bengang je, masok toilet menjerit, bawak moto laju2 sambil menjerit. (memang acam orang giler).
  7. senang sangat terjaga dari tidur. biasa nyer kalau kat rumah, time tengah tidur, kalau ada orang lalu depan pon boleh terjaga. kawan2 cakap, saya memang sesuai la jadi pak guard shif malam. huhuhuhu~~ walaupon begitu, saya kuat tido, ada masa terluang, memang digunakan untok tido (biasa akan bangun setiap 1/2 or sejam untuk online facebook and blogwalking sebelom sambong tido balik).hehehe

sekian terima kasih. 


BYE!~~

14 comment(s):

atOn said...

wooooo...
ko ni la sapiq..
tag yg ko bg ak aritu tu pn ak xsetel lg..
da bg tag bru??
adeh~
[insya-Allah ade mase ak wat..hehe]
[neway...arigatou~]

s A i F u L z A k W a N ® said...

waaaaa....
tq2...x sangke aq leh dpt no1..tq2..hehehe..

haa..tag aritu aq x wt lg..xde ms kot..bzy r sjk 2 mnjk ni..

nnti ade ms aq wt ea..(^^,)

ps:mmg ptot jd pak guard..nnti cuti sem apply la..

1 ko lupe psl ko..pendengar music yg tegar..hahaha..

haa..try la band ni bes gk..aq suke lgu die..

chemical vocation - pencils and papers
chemical vocation - walls
chemical vocation - walls (acoustic)

klu ko nk aq send nnti..hehehe

AidaN aMoy eTuc said...

huhuhuhu..
trimas tag nie..
btw, thx for number 7 tue..
urm, nnt semangat2 akan tag kamu blk..hihihi

Hazwani said...

thanks for the tag!!
ak dh letak kt blog ak n link kan ko ke situ..
tp ak tk larat la nk tag2 org.. bole?? takpe kan.. hehe..

urm.. boleh ape ko keje part time jadi jaga.. buat duit tu.. urm..

Tihara said...

safiq akak dh dpt tag ni

http://herba-tihara.blogspot.com/search/label/award

hehehe.. btw, thanks 4 ur remembering :)

Syafiq Kadiran said...

aton: padan muke ko..aku mmg suke kenekan ko...
hahaha

Syafiq Kadiran said...

saifulzakwan: ko mmg kawan bek aku...tontulah no 1...
hehehe...
aa, lupe lak tarok pasal tu...
sempat lagi promote band baru... hahaha...nnt aku cari..kalo xd aku mintak...
tq Z!!

Syafiq Kadiran said...

aidan: welcome...hehehe...xyah la susah2 nak tag balik...

Syafiq Kadiran said...

hazwani: welkem!!bole2...de hal nyer...
memandai lak aku ubah requirement award ni...
hahaha

Syafiq Kadiran said...

tihara: da taw da kak...
saje je nak tag lagi pasal da xbole pk sape lagi da...
hahaha...

hans said...

aku xder pun
sob sob sob T_T
hahaha

ielamorry said...

wah~ dah jawab~ tahniah~ ;D hee.

Syafiq Kadiran said...

hans: alololo...pasni aku tag ko plak kalo ade reward...sabar ek..jgn nanges lagi..hehehe

Syafiq Kadiran said...

ielamorry: trimas2~~

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...