TABUNG BELI BMW

EARTH HOUR!!! JOM BERGELAPPP

lagi beberapa minit pas aku tulis entri ni, masok la time EATRH HOUR. time la banyak rumah akan bergelap sebagai tanda cinta terhadap BUMI kita.

rumah aku dah bergelap sebelom masok pukl 8.30 lagi. punyerla bersemangat. ni la tanda aku ngn kawan2 aku sayang BUMI kita. korang2 yang luar tu, ape lagi, jom la join sekali. bukan susah pon. tutop power supply rumah je.

SAYANGILAH BUMI KITA  (^_^)

20 comment(s):

Hazwani said...

yep2.. kitorg tido je tym tuh.. tutup sume letrik.. huhu.. best :)

AidaN aMoy eTuc said...

huhuhu..
gle ah xberkesedaran sivik..
slumber jer xprasan, alih2 dah kul10, layan cte toothfairy..hihihi

Syafiq Kadiran said...

hazwani: hehehe...pas aku habis tulis entri ni, tros kua g kuantan...
jalan2 pasar malam...

Syafiq Kadiran said...

aidan: xp2...len kali ingat ek...
bole join skali nanti...

hans said...

aku terlupa tutup
hahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah semangat tulla.. teruskan usaha anda untuk menjaga bumi kite ye.

Lia3003 said...

bagus2, thn ni sy lpa nak join..he3..tahun lepas best..sambut berdua je ngan member...

Syafiq Kadiran said...

hans: camne ko lupe tutop???
ko watpe time tu???

Syafiq Kadiran said...

0sh!Nz d' sen0r!ta: hehhehe...
mmg bersemangat...tutop lampu je...
same2 la kite menjaga bumi kite ek...

Syafiq Kadiran said...

lia3003: tq2...aku lak sambot bertiga ngn member taon ni...

Tihara said...

alaa terlupa la nk katup lampu..takpe dak ..??

Syafiq Kadiran said...

tihara: ala...nape bole lupe???
len kali jgn wat lagi ek...
hehehe

╚► capital S hana ◄╗ said...

HEHEH ,
mle blur gak asal la along ttop lmpu .
seb bek x tnye klu x sah2 kne sound ,
**along sy garang HAHA

Syafiq Kadiran said...

╚► capital S hana ◄╗: hahaha...
kat cni lak, sy yg soh mmber ttp lampu...mmg rioh a...yg mandi sume dalam gelap...
hahaha

aman al-kempasi said...

aahla..smlm lupe nk tutup lmpu tyme earth hour..huhu

ielamorry said...

:D vote for earth!

Syafiq Kadiran said...

aman al-kempasi: len kali jgn lupe...
hehehe

Syafiq Kadiran said...

ielamorry: earth!!! you got one more vote!!!

mie said...

bagus2!!
ada gak perintis...
rasanya xsemeriah earth hour thn lps..
heheheee

Syafiq Kadiran said...

mie: tahon lepas xjoin lak...

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...