TABUNG BELI BMW

ApE Aku NaK BuAT HaRi NiE????

hari ni kelas aku start pukol 8am. cam biasa, aku bangun pukol 7.30am. walopon member aku da kejot bangon subuh, tapi 'syaiton' yang bergantong kat mata ni kuat sangat. so,dengan sengaja, aku dah menambah catatan burok kat bahu aku ni.

sebab kelas pagi ni sejam je, aku gi kelas sesimple habis. t's + sweater + suar jeans+ selipar+ homemade beg aku. kalo tak, mesti nak berbaju kolar, kasot, stokin dengan jaket lagi. adoi, serabot tol. aku siap dalam kol 7.55am. ade lagi 5 minint sebelom kelas start. lec aku ada cakap, kalo lambat 10 minit, tak bole masok.takpe ade ade 15min lagi. tapi, malang tol pagi tu, moto da la takde, helmet pon takde gak. nak gi kelas camne. tak larat pakcik nak nek beskal.

naseb aku agak baek pagi tu, member aku kasi tumpang gi kelas. tq banyak. sampai blok kuliah, aku mela la cari kelas. bukak pintu, gelap!! bukak pintu, salah kelas. bukak pintu, tak bole pasal kunci. adoi~~. aku tak jumpe kelas aku. gi blok lain. same gak. tak dop. da start menyumpah da time tu. calling classmate. 'kelas takde harini. tapi kene gi bilik lec amik paper'. memang rase nak 'ciom' orang da time tu.

sampai bilik lec, member aku bagi paper test aku. wow!!! mark yang amat bagos skali. tak sia2 study last minit. pastu aku balik umah. online jap. jalan2 kat blog orang laen. then aku blur. ape aku nak wat pagi ni????arghh!!!! bosan. study memang jao skali. tido cam mls lak.

so aku ingat nak wat mende ni:
1) gi bandar cari barang keperluan
2) gi kedai muzik tuka tali gitar
3) Makan kat MAK UDA
4) sambong tengok anime
5) nak jalan2 kat blog orang lain..

tak taw la bole wat ke tak. rancang je. Tuhan yang menentukan. harap hari ni takde la bosan sangat. boring da asek bosan2 ni. harap korang sume pon ade hari yang baek hari ni. ENJOY N SMILEE!!!!
(^_^)

11 comment(s):

king yan said...

Mak Uda 2 kt na??apa yg spesel kt sana?

Syafiq Kadiran said...

mak uda kt gambang pahang...
spesel d murah n byk...
nasi+ayam+sayor+ulam+ air laici=rm3..
ne nk dpt camtu kat cini...

king yan said...

seyes??agk2 ayam dia seketul brapa hinggit??murh2..nk kna serang ni..mak uda.....tgu.......here i come!!!

FaTiN said...

buat bag utk wa satu !

gagagaga

Syafiq Kadiran said...

king: seyes...mak uda tu kire cam cincai2 je...tu yang sonok makan kat citu...

fatin: mesin jahit, clour sume kat umah...xbole nk wat...hehehe

cikwanik said...

ade gak yang malas tdo upenye

syabas

Syafiq Kadiran said...

cikwanik: sebab slalu sgt tido sampai nek bosan...hahaha

zulhilmi bdk blur said...

jom la lepak sma2..
hihi

Syafiq Kadiran said...

zul: lepak mane??

atOn said...

so sapik..
amcm flow rancangn ko ni..
berjalan sperti yg dirancang x?
hehehe.. ;)

Syafiq Kadiran said...

aton: no 1 ngn 2 xjd...
tuka ngn mkn mee kari 2 pot...
huhuhu...plus pow mmber nyer mihun sup...
kenyang!!!

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...