TABUNG BELI BMW

Sehari sebelom 'La Lecon'

Hari ni aku bgn awal giler, dalam kol 6 sebab ade rase takot sebab x habis preparation lagi....bgn j tido, sedar2 member setilam aku, Hapiz da hilang...riso gak aku sebab pagi2 buta da hlg...rupenyer d ngn member senandika len g sarapan kat kedai mamak....aku bkk laptop....online...bc article,tgk blog pastu sambong tido balik...kol 9 aku bgn balik and tros sambong online....sebab nk tgu jam sampai kol 11, aku men game jap...

Pagi 2, ktrg ade perjumpaan dak teknikal sebab ktrg nyer setup x mantap lagi....tp, meeting 2 tertunda sebab 'Ketua' ktrg, Bad x bgn tido lg...so, Bani pon pegi la gerak d kat umah....caples tol...2 jam beb tgu....sampai j Bad ngn muka mamai d, ktrg pon tros start cari material yan sesuai tok show ktrg....lame gak a ktrg mencari sambil pelakon melakukan latihan terakhir....finally, ktrg berjaya gak setup mantap teknikal ktrg...hahaha....

Balik bilik, aku tros tido....da x bole nk bukak mate da....kol 8.50pm aku bgn sebab kol 9 ade last perjumpaan....time 2, dak prop cume nk tacap prop cikit sebelom disumbat dalam lori....setelah ktrg dak teknikal wat last briefing, Rani sebagai Pengarah memulakan amanatnya...huhuhu....habis je amanat,ktrg pon melakukan cheer senandika yang diketuai K...lirik d lebih kurang cmni.....


S, to the E, to the N,A,N,D,I,K,A.....
SENANDIKA....SENANDIKA.......
SENANDIKA SENANDIKA SENANDIKA......

```SWEET SANGAT````


Bergema pusat kokurikulum....hahaha...memang semangat habis...nak menang beb....habis sume 2, aku,bani,daoz,bad ngn rani g makan2...malam ni menu ktrg gempak cikit dari bese walopon kedai makan 2 kehbisan daging...down la sekejap...tp, food kat kedai 2 memang sedap giler sampai aku x larat nak hbskan sotong tepong aku....hbs makan, ktrg pon sembang kosong.....

Sampai j bilik, aku tros bukak laptop....nak online nyer pasal....lgpon, mlm ni aku ngn bani mgkn x tido sebab kalo ktrg da tido mmg susah nak bgn...plan ktrg men DOTA sampai pagi...hahaha...da la kene jadi runner plak pagi2 buta sok....xp2....aku x kisah....k....sampai cni j kot coretan aku...da maleh nk taip lagi....

ASSALAMUAIKUM...

kepada sume kerabat senandika, 'DO YOUR BEST...NAK MENANG BEB....'

2 comment(s):

YoU~YuN said...

ko baru blaja cheer ke hape..??
pasni ko leh ganti k lead cheer kan!
cam smgt je ko cheer hr neh..
huhuhu..

hafidz said...

heh,riso gax ko ek ngan 'member sekatil' ko ni kan~

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...