TABUNG BELI BMW

Nak Yang Tuu, Yang Ni...Yang Tuu Jugak

Sempena cuti Hari Merdeka semalam, aku ngn family kluar pergi SHOPPING RAYER!! mula2 ingat tak nak ikot, tapi sebab aku sorang je kat umah and time ni lah aku nak pow habes2 family aku (hehehehe), aku ikot gak...

Nek kete, ayah aku tros bawak pergi Nilai 3.... punyalah rami orang....maleh cite panjang, tengok gambar je ek...

mula2 skali masok kedai carpet...memang lawa2 carpet kat situ...igt nak amik 1 tok bilik, tapi pk balik, sape rajen nak nyapu nanti, cancel je hajat tu...mak ayah aku sempat la amik 2-3 helai kat sini...
next, kedai langsir...mak aku mmg suka masok kedai ni...buktinya, 1/2 duit shoping habes kat sini...tabek tol...hahaha


pastu masok kedai perabot lak...nak beli sofa baru katanya....tapi sebab kat umah dah ade 2 set, kalo masok yg baru ni, letak dapor la jawabnyer...so, tengok2 je la...hehehe~~


sebab bosan, aku jalan2 merayau-rayau...masok kedai kain...cantek2 sume, tapi baju melayu da siap tempah dah...usha2 colour tok baju rayer taon depan lak...


ni yang paling best...aku cakap kat aku beli kain ni banyak wat homemade boxer...cantek ni...promoter kedai gelak je...

Perancangan aku nak amik 2 helai t's ngn sluar jeans 1....tapi aku dah salah channel!!! kat Nilai ni barang tok laki memang cikit....aku cari bundle pon xjumpe..huhuhuhu...sedey giler beb...sebab xnak keciwakan hati, aku beli gak barang...tapi xde kaitan ngn rayer~~~

cadar tok bilik kat U ngn badges 1, Greenday - Dookies....lamer giler cari..mmg susah nak dpt...


so,kepada korang2 sume, terutama nyer dak laki, kalo family ajak shopping, tanyer lu nak gi mane...jgn men ikot je cam aku....kang tak pasal2, korang pon dapat cadar baru gak...hahahahahuhuhu~~~

SELAMAT BERSHOPPING!!!

21 comment(s):

sarah shafie said...

nk tempah boxer lah..hehe

ellis suriyani said...

wahh...shoping sakan..

miss oren said...

wah..raye beli cadar?orang beli baju raye la brooooo

Syafiq Kadiran said...

sarah shafie: boley..bagi saiz..hahaha

Syafiq Kadiran said...

ellis suriyani: hahaha...family yg shoping...aku tgk je..huhuhu

Syafiq Kadiran said...

miss oren: xpe la..rayer nnt paki cadar je g jlan2..hahaha

black_mel said...

wah...awal bershopping..aku x beli apa2 pun...

iemaZAIMAH said...

err..baju kurung?

Nur Hayaty said...

jap2..betul ke tu cadar POOH....owh...tak sangka kamu minat POOH...hoho =P

Syafiq Kadiran said...

black_mel: hahaha...ni baru cikit ni..nak rayer shoping lg...

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH: npe ngn baju kurung???hehehe~~

Syafiq Kadiran said...

nur hayaty: betol la tu...cadar tu yang paling best, amik je la..hahaha

iemaZAIMAH said...

oh syg,sampai hatimu melukakan hatiku..sob3

:(

alifah ilyana ♥ said...

agk comel cadar kt ats 2 . haha

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH: lalalala~~~ hahaha

Syafiq Kadiran said...

alifah ilyana: macam tuan yang beli gak kan...hehehe

lAl said...

hahaha.. nnti aku nk ikut shopping jugak la. xdapat baju cadar pon jadik la...ahahahaha

hans said...

banyak duit ko yer

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

CheQ PP JoY said...

haha..ko panggil carpet helai ye..good2..=p

Kyuubi_85 said...

hahaha.. takpe2 raya ni ko beli cadar je la.. haha... tahun dpn baru beli baju.. :D

hans said...

selamat hari raya weih
maaf zahir dan batin jika selama nih ada tersalah terkasar bahasa atau buat ko tersinggung dgn aku yer

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...