TABUNG BELI BMW

Award Bersawang Dari CheqPpJoy N iemaZAIMAH

award ni aku dapat dah lama sangat...sebulan lebih kot semenjak aku start 'bertapa'....tu pasal nama award ni award bersawang....tenkiu kat CheqPpJoy N iemaZAIMAH sebab bagi award ni....


1. Award Dari CheqPpJoy

 award ni siap dengan pantun yang tek lengkap skali...so, kene la lengkapkan...

~LENGKAPKAN PANTUN PEMBAYANG DI BAWAH~
...............................................
..............................................
memang aku rasa blog aku comel;
kenapa korang jeles ke?

ChuCk nyer jawapan setelah 
basah ketiak berpikir

KOREK HIDONG GENTEL-GENTEL,
GENTEL, JENTIK SUKE-SUKE, 
Memang aku rasa blog aku comel, 
Kenapa korang jeles ke?

amacam???best tak pembayang aku...
wakakaka.... 


2. Award Dari IemaZAIMAH

 dak yang suka panggil aku sayang....cam budak kecik...hahaha...


Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
kenapa DragonBall ada 7 bijik???nape tak 5???nape tak 6???errmm~~

Apakah nama samaran u'all??
sapit, pit, chuck, n owen...hahaha

Berikan 3 orang yg u'all sayang
you,you and YOU!
Panggilan utk si dia
dia~~~

Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
bmw sebijik, rumah banglo, and duet 8juta....sape nak bagi????

Blog mane yg korang suke visit??
sume aku suka....tapi kene tengok keadaan berokband aku dulu...

Adakah anda happy sekarang?
sudah tontulah

Kenapa anda Happy?
sebab result gempaq!!!!hahaha

Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
jamming session pakai boxer jer...nikmat....

Pernahkah anda menerima tag??
tak pernah...ni baru first time nih...hohoho~~

Nyatakan warna yang anda suka.
warna warni

Adakah anda happy dengan apa yang ada?
yup2
 
tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?
beristighfar

reaksi anda bila ada orang mengutuk anda
relax je...mulot orang...

reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite
wat2 slamber je cam aku lak artis favourite artis tu...hahaha

maxis or celcom
maxis 

TIGA bad habit
saya suke gelak kuat2
saya suka menjerit
saya suka korek hidong

apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda 
$*)&^%!"$*&^$

apa reaksi anda bila TERkentut busuk / kuat di khalayak ramai
tuduh orang len yang terdekat dengan aku...padan muke ko...hahaha

Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang2 pun takpe
name dia iemaZAIMAH....aku jumpe dia kat tepi longkang satu hari tu pas habes men guli dengan kawan2...kesian aku tengok dia...aku bagi dia makan, kasi tempat tinggal....sejak hari tu, dia suka panggil aku sayang...manje dia ni...
pasni ni dia nak pergi sambong blaja pas habes sume makanan aku dia tibai...tu pasal dia tuuttt cikit...hahaha....

cerita ni rekaan semata-mata...jangan marah ek...nanti xdapat buah oren...GUDLUCK wei...n ALL DA BEST....


END.


ps: rasa kekok giler pas lama tak berbelog...

6 comment(s):

Frodo Baggins said...

pegi sungai mandi mandi
mandi mandi sampai basah
buat panton wa x reti reti
jom layan maria ozawa


zzzzzzzzz


>>__<<

iemaZAIMAH said...

frodo mmg babi..ajak sayang wa lyn maria ozawa lak..blah3!

sayang!asal gtaw org i call u sayang??malu la..AHAHAHHAAHHAHAHA!

Frodo Baggins said...

iema kalau nak join sama
kitaorg no hal


wakakkakaka



>>__<<

iemaZAIMAH said...

tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kau jgn wt sayang aku sesat doe!

hans said...

bila nak update nih

hans said...

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...