TABUNG BELI BMW

Kelebihan Korek Hidung

sedang aku leka online, tanpa aku sedari, jariku perlahan-lahan masok ke lubang hidongku...'eh2, layan lak korek hidong ni'... korang pon mesti pernah wat cam aku kan... jangan nak tipu la...mesti pernah buat nyer... kali ni, aku nak share KELEBIHAN KOREK HIDONG berdasarkan ilmu dan pengalaman yang aku dapat sejaka aku kecik lagi...

JOM START KOREK!!


1. MEMBANTU PERNAFASAN
korek hidung membantu pernafasan dengan membersihkan 'kekotoran' di sepanjang jalan yang dikorek... lagi banyak 'kekotoran' yang dikorek, semakin mudah untuk korang bernafas... cuba korang start korek skunk, tengok bape miligram 'kekotora' yang korang dapat...hahaha


2. SEBAGAI PERLINDUNGAN
camne korek hidung boleh lindung korang dari musuh??? senang je... kalo ada orang kaco ko, nak ngorat korang tapi korang xberminat, korang korek je hidong... 'kekotoran' yang ada kat jari korang tu boleh dijadikan alat untuk melindungi korang....lagi banyak kat jari korang, lagi bagos.. believe me, sape nak taik hidung melepek kat muka dia..aku pon tak hingin...

3. DIJADIKAN SENJATA
camne nak jadikan senjata??? cara nyer pon mudah gak...kalo korang tengah men perang2, pastu bullet habis, korang korek hidung... korek dalam2 biar hasil banyak sikit... pastu korang gentel2, gumpal2 taik hidung tu sampai jadi bulat kecik... then, ape lagi... revenge aa..korang jentik je 'bullet' baru wat kat enemy...kompom dorang lari lintang pukang...

4.KEYAKINAN DIRI
orang yang suka korek hidung sembunyi2 ni sebenarnya xde or lemah keyakinan diri... cuba korang try petua ni kalo nak tambah keyakinan diri... lepak kat kedai makan ngn member2..lagi rami, lagi bagos... pastu korang korek hidong korang dengan asyik nyer... kompom member respek nyer la dengan gaya korang yang selamber and x senonoh tu.. secara tak langsong, korang akan berasa bangga dan menambah keyakinan diri....aku selalu tengok orang wat je, aku xpernah try lagi...

5.'MAKANAN' SAMPINGAN
ni selalu dak kecik suka wat...aku pon tak paham nape dorang suke wat... bubur dah cikit nyer sedap, susu dah lemak berkrim disukai ramai, tapi still nak kene ada makanan sampingan gak... lepak sorang, korek2, pastu laju je masok mulut... maybe dorang ingat rasa 'kekotoran' itu cam asam boi kot...


itulah antara kelebihan korek hidong yang aku boleh jumpe...kalo korang rasa ada kelebihan lain, jangan segan2 nak share..sharing is caring.... and ingat lah kata2 aku... 'koreklah hidong anda selagi anda mampu melakukan nya...sesungguhnya ia mengasyikkan dan menyegarkan'...hahahaha...

BYE3x...

29 comment(s):

shey said...

gilerr ! sbb tu ah kau taley naek kete aku , hahahahah

Syafiq Kadiran said...

adeh~~kedekot...

Ery Farieha said...

makanan sampingan?
haha geliiiiiiii~

oh farah said...

saya demand anda untuk ganti balik dinner saya pada malam ini.

iema_z said...

eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik SHiN~JU said...

jom wat acara korek idung beramai2 kat KLCC...boleh masuk malaysia's book of record...

Salmia said...

yang no.3 n 5 tu geli la. tapi hakikatnya memang ada dikalangan kita. hahaha

Syafiq Kadiran said...

Ery Farieha:

hihihi...nak rase ke??

Syafiq Kadiran said...

oh farah :

xmo~~~~

Syafiq Kadiran said...

iema_z :

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........!!!!!!!!!!

Syafiq Kadiran said...

Cik SHiN~JU :

jom2...mesti satu dunia kagom...

Syafiq Kadiran said...

Salmia :

sape la tu kan??? errmmm~~~

iema_z said...

syg...u ni pengotor la!nnt i beli tisu byk2 utk u ye..jg korek2 la u..geli la kite date nnt..

ahahahahahahah!gedik abes =P

mohd sasuke said...

kih3..jom korek idong ramai2..

yoro okino said...

weh aku xpernh wat pon..besh ke?leh try nie..huhuh

rammyd said...

wekkk... nak muntah!!!!!!!!!! :P

BezBuddy said...

ak xd pn korek2 idung...ko je yg wt...haha...selekeh =P

Syafiq Kadiran said...

iema_z:

xde2...aku nak korek gak...wakakaka

Syafiq Kadiran said...

mohd sasuke :

jom2!!!

Syafiq Kadiran said...

yoro okino :

besh...try la...kompom ketageh..hahaha

Syafiq Kadiran said...

rammyd :

jgn muntah sini...muntah tempat len..jenoh aku nak cuci kang...

Syafiq Kadiran said...

BezBuddy:

eleh...xnak ngaku lak...hihihi~~

rossoneri said...

anda sangat sengal hahaha..

rizputra7 said...

siut jer ko bro....hahaha...kotor2 ler weh...

nas said...

wakakakka...klaka tgok post nie...lagi2 ade monalisa korek idong...:P

Syafiq Kadiran said...

rossoneri :

time kaseh atas pujian itu...hahaha

Syafiq Kadiran said...

rizputra7:

wakakaka....saje nak berkongsi...

Syafiq Kadiran said...

nas :

gambar mona lisa yg asal camtu la...comelkn???

|| nemo mimosh || said...

Haissssyyyooh!

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...