TABUNG BELI BMW

My Valentine's Day

Wah!!!! macam best lak tajok entri aku kali ni, Hari Valentine Ku. tapi ni bukan pasal pengalaman aku sambot Valentine sebab aku tak pernah ade gelfren pon. watpe nak sambot Valentine kan. hahaha.



tujuan aku post kali ni sebab aku nak masok contezz by nuffnang.com sempena citer VALENTINE's DAY. and ni 1st time aku join contezz semenjak aku start blogging ni. rase macam best je. so, ape salah nyer kalo aku try kan. ne taw aku menang ke. boleh ajak orang bertuah gi tengok wayang kat KL. ermm, sape tu??? aku pon tak taw. hahaha

dalam contezz ni, aku kene pilih salah satu pelakon dalam filem ni sebagai pasangan dan bagaimana aku nak habiskan Hari Valentine aku dengan dia. aku ingat nak tulis dalam inggeris walopon aku taw, aku bukan terer sangat dalam inggeris ni. SO, HERE IT GOES!!!


i will choose JESSICA ALBA. for some reason, jessica alba reminds me of someone. her smile. her energy and her personality. and who's that someone??? my mom kot. hahaha.




on the early morning of Valentine Day, I will call her just to say, 'I NEED YOU, I MISS YOU, I LOVE YOU'. I will take her to have a huge breakfast at the restaurant by the sea. I will wear a simple t's and jeans that morning with a bouquet of roses on my right hand and a medium size teddy bear on my left. we will having a cup of cuppuccino and enjoy the view of the sea together. i will give her a valentines card with a words from my heart.




valentine is not perfect if we are not spend the time perfectly. i will take her to play ice-skating. why ice-skating?? i dont really sure myself. but i know, it will be nice and fun as we play, fell and laugh together. then, we will have a walk at the park- holding hands and watch little kids playing.




i will take her to watch sunset at the beach with a blanket as our base and we will have some chocolate to enjoy the scenery. on the same beach, we will have our on private candle light dinner. we will talk about everything, life, love, passion, EVERYTHING!! i want to know all things about her.




and after that, facing the sea, i will play a song that i make for her. we will enjoy the night together and the last phrase of 'I LOVE YOU' on her ears will end the night as we close our eyes.

habis dah pon. fuh, penat nak imagine valentine day dengan jessica alba ni. tak taw la dia suka ke tak. hihihi.

lagi satu, aku gi laman web nuffnang tadi. skali contezz ni da habis da pon. aku lambat sehari. huhuhu. takpe la. takde rezeki. nak wat camne. pe2 pon, aku nak hantar gak sebab aku tak kisah sangat menang kalah,lambat ke cepat. just nak share dengan blogger2 yang len. secara rasmi nyer, inilah contezz aku yang pertama aku join sebagai blogger. HAVE A NICE DAY!!!!

4 comment(s):

s A i F u L z A k W a N ® said...

terbaek2..hehehehe
waaa jesicca alba tu..t leh r bwk umah aku mkn cencalok..hehehe

Syafiq Kadiran said...

boleh2... xda hal nye...
xtw la d makan k x sebab aku pon xmkn cencalok...
hahaha

Hazwani said...

good choice.. jessica alba mmg chantek :)

Anonymous said...

MESTI BERANGAN ABIS2 NGAN JESSICA ALBA KAN?TERINGIN LA NAK JMPE DIE....

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...