TABUNG BELI BMW

HooOoooiiiiii!!!!!!

Pelik lak nama entri aku kali ni. tak ada idea nak tarok nana pe. aku rase okay kot. hihihihi. hari ni aku ada lawat satu blog. memang best. macam2 info aku dapat dalam blog tu. aku baru sedar, sepanjang aku buat blog ni, aku hanya cerita pasal diri aku and apa yang aku rasa. so, aku rasa, aku nak berubah la. nak up cikit. asyik camni je. boring gak.






aku akan cuba update blog aku 2,3 or 4 kali seminggu. tu pon kalau aku rajen dan punya banyak masa. macam2 nak cite. tapi tak tahu nak mula cmne. takpe, start slow2. lame2 nampak la hasil. aku da join nuffnang. tapi aku tak tahu pe function dia. aku wat pon sebab member susuh wat. kalo ade sape2 yang kat luar tu arif pasal nuffnang ni, share la information dengan aku. aku dak baru belajar. banyak mende nak kene explore.



aku dah takde idea nak tulis pe lagi. len kali a sambong. BYE!!!

4 comment(s):

Judiene said...

nuffnang ni setahu aku lah, leh wat duit
nnt ada dowg pasang banner iklan kt blog ko
if bloggers lin klik2 kt iklan ko
kire masuk duit la
basically camtu la konsep dia
hahahaha

btw, aku bru kt sini
blogwalking!
=)

Syafiq Kadiran said...

wooo....
thanx bro...
aku pon baru gak...

nway..thank again(^_^)

Hazwani said...

aku ade apply gak nuffnang tuh.. makcik aku gune dulu kt blog die.. skrg die tk aktif blogging dh.. sbb opis die block blog. huahuahua..

anyway, aku pon tk taw gak ape nk buat dgn nuffnang tu. so. terkubur gitu jela.. aku tk pndi nk setting2 die tuh.. camne tah??

nnt ko bgtaw la aku kalo ko dh berjaye faham nuffnang tu ok..

Syafiq Kadiran said...

ok....
bagi aku blaja lu nuffnang ni...
da terer cikit aku ajr...
hihihi

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...