TABUNG BELI BMW

BLOGWALKING +TRAFFIC= BLUR????

Semenjak aku start cuti sem lepas, blog ni memang bersawang terok...puncanya sebab kat umah aku pakai broadband je...connection memang slow... nak update susah, nak blogwalking lagi la susah....

masok sem baru ni, aku igt nak wat azam baru...nak up traffic blog ni...tapi aku BLUR nak wat cmne...

sedang 'jenjalan' tetibe nampak 1 post yang menarik dari JIWAKACAU...


BLOGWALKING SOFTWARE NEW VERSION

software ni dah di improvekan bagi memudahkan blogger untuk blogwalk tanpa perlu meng'hang'kan pc or laptop dorang...beza ngn software dulu, 1 tab klua 5 blog berbanding software dulu, 1 tab=1 blog...

terror btol JiwaKacau wat software cmni...trimas bebanyak....so, kalo korang nk up traffic korang, test la pakai software ni....xrugi mencuba....

*aku suka lg pakai sofware lame...hehehhe

2 comment(s):

atOn said...

ohoh..ak tau software ni..
tp, ak masih xpaham mcm mne mende ni function..hehe~

hoh! terupdate juge akhirnye blog ko ni...dah bersawang dah tu..kasi vacuum sikit! haha~ :D

buDAK keCIK said...

ohho. jgn tnye kt ak psl software cenggini.

ak lg la xtaw pape okeyh

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...