TABUNG BELI BMW

AKHIRNYA AKU........

BALIK GAK RUMAH BUKA POSE NGN FAMILY....

tak macam tahon2 lepas, taon ni aku dapat cuti rayer lame... lebih 3 minggu...2 minggu cuti pose, seminggu cuti rayer....ni sume hasil kerja keras dak2 kelas yg mintak lecturer tunda kelas, buat test awal, wat kelas tambahan...

macam bese la kan, kalo da dah ade kat umah ni, memang banyak keje kene wat...mak aku dah sediakan list dah tok aku sepanjang 2 minggu ni....kene cat rumah, pasang langsir, lap perabot, buat kuih rayer, tolong masak and paling best skali, jadi tutor tok adik aku yang nak amik PMR...adoiyay~~~

pe2 pon, aku dapat bersama family lame cikit...kepada korang sume, kalo nak balik kampung tu, hati2 sikit kat jalan raya...kalo korang nek bus, soh pakcik drebar tu bawak slow2...biar lambat asal selamat...

YAHOOOO~~~~

34 comment(s):

iemaZAIMAH said...

oi syg..wa nk duit raya..
nafkah dh lme lu xbg -_-"

selamat hari raya,ampun maaf dipinta...mintak halal segala :)

cikgu isza said...

boleh tolong catkan rumah akak sama..
nanti akak bagi upah rendang nak?

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH: kalo bagi baju kurung baru lagi nak???hahaha

rayer lambat lagi...habeskan pose lu...pose xcukop xboley rayer...

Syafiq Kadiran said...

cikguu isza: boley je...tapi nak upah duet rayer...hehehe

iemaZAIMAH said...

bju kurng dh bykkkkkkkkkkkk sgt

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH: nak bagi gak...hahahaha

ejaa said...

waa dah sampai umah +_+....
thnks syafiq for ur comment kat blog, tetibe dapat idea for new entry:p

alifah ilyana ♥ said...

waa.mak dy wat list ? wohoo . hebat la weyh .
anak mithali msti ikut yw .haha

mizzura said...

berbuka satu family memang paling best!!!!! enjoy it..!

atOn said...

CESS!!! O_o
xaci ar ko sapiq!!
JELES2~
asal ko cuti awal sgt..
huwaaa~


notakaki :
lalalala..xheran pon..
[heran sbnrnye!! (~_~)haih~]

AiN Z said...

selamat balik kampung.. sy tak balik kmpung pun.. sbb kampung sy dekat je 5 minit je ni ha.. hehehe

Syafiq Kadiran said...

ejaa: welkam....wooo...ni kire cam bagi inspirasi la ni..hehehe

Syafiq Kadiran said...

alifah ilyana: opkoz la...anak mithali...(kembang sikit kene puji)...hahaha

Syafiq Kadiran said...

mizzura: mmg enjoy pon...smlm ngn family...mlm td ngn sedara...hari ni xtw ngn sape lak...

Syafiq Kadiran said...

aton: hahaha...padan muke ko...huuuu~~~best nyer cuti awal....lalalal~~~

Syafiq Kadiran said...

Ain Z: apsal dekat sgt...xde feel debaran a camtu...jalan kaki da boley sampai...

BezBuddy said...

aku nak ktm...camne nak ckp ngn drebar ktm tu eg?haha...lme gle ko cuti...mane aci cmni...slmt ari raya!

iemaZAIMAH said...

alifah ilyana...awak xleyh kcau ini capiq ye..hik hik hik


weyh,nak duit..xnk baju!(demand)

Syafiq Kadiran said...

bezBuddy: ko pegi je tempt drebar tu..ketok pintu cikit...bg nasihat...

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH:

ermmm~~~bagi buah oren nak??/hahaha
xmo bg duet..lalala~~~

hans said...

walaweh
dah balik rupanya
cess
dengki!!

P/S : Semangatnya Nak Balik Kampung!

Syafiq Kadiran said...

hans: wakakaka...ko lambat 2 hari...aku menang..

shiyda said...

selamat hari raya !nak duet raye ! hoho =p

hans said...

cess
xper
janji aku boleh balik juga

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

Syafiq Kadiran said...

shiyda: kalo pose xcukop xboley rayer..hehehe

Syafiq Kadiran said...

hans: hahaha..janji ko lmbt dari aku...

molmolla said...

nak hekot balik?? hahahaha :D

iemaZAIMAH said...

kau cuti lmeeeeeeeeeeeeeee kn?
jenguk aku kt uniten!
kalau tak, aku majuk!
aku 13sept dh blek uniten :(

Syafiq Kadiran said...

molmolla:

jom2...hehe

Syafiq Kadiran said...

iemaZAIMAH:

erm...jap...nak pk...erm~~~~
xmo la...hahaha

iemaZAIMAH said...

nak nangisssssssssssssssssssss :(

alifah ilyana ♥ said...

zaimah . ak ase nk flag jw cmmnt ko 2 .cis ,

iemaZAIMAH said...

omaigoddddddddddddd...smpi hati kau!

Syafiq Kadiran said...

wakakaka.....lawak tol...

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...