TABUNG BELI BMW

Di Tag Oleh Kak MochaChinno....


Aku di tag oleh eqa!!!aku pon xsure nk kne wat pe...yang aku tw kene jawab solan...so, jawab j la..

1st skali aku kne 'STATE 5 INTERESTING THINGS ABOUT EQA'...dak yang aku mule2 kenal time aku 1st year senandika...and time 2 kitorg 1 grup wat tugasan teater...so, here it goes....

1. Seorang yang kecik, comel dan funny...
2.Pemikiran d sangat matang walopon skali tgk,2x tgk o 4x tgk cm dak kecik..
(aku yg matang ni plak rami yg kate cm dak kecik..huhu)
3. Sangat rajin dan bertanggongjawab (mcm aku la 2...huhuhu)
4. Suke ikot orang kua jalan2 o makan2 o ke mana skalipon..
5. Sangat komited dengan kerja d and can speak english very well..(mcm aku gak..hihi)

Settle..mesti EQA kembang2 pas bc ni..hahaha...for the 2nd part lak aku kne 'TELL 10 THINGS ABOUT MYSELF'..huhuhu....kne citer pasal diri lak...here it goes again...

1. Skang ni dak 2nd year BEP kt UMP terchenta...
2. Suka main gitar and suke menjerit...(rase bes biler wat mende 2)
3. Teringin sangat nk men salji and guling2 atas salji..(target>>NEW ZEALAND)
4. Aku seorang yang suke 'menyimpan'...(da mmg azali aku cmni)
5. Ade sebuah band yg bernama 'Spooky Bird Dance'...
(rajin2 la usha kat myspace..beginner lg..harap2 show kt perak jd la)
6. Suka mendonlod lagu baru dari band baru yg xpenah dgr lagi..
(terutama band punk and pop electro)
7. Aku x penah bercouple...(2 pon nk bgtw..haha..tp npe ek??ermmm..)
8. Suke kumpol baju kartun..xkire la katoon ape..
(kne marah ngn mak aku dlu sebab raye paki bju pokemon..huhu)
9. Suke msj ngn org 2..(hahaha..sape a???ermm)
10. AKU SANGAT SAYANGG SENANDIKA AKU....

perghh...habis pon part 2..berpelo jawab....nsb bek cuaca time ni sejok..x rase sangat la..for da last part, aku kene 'CHOOSE 10 BLOGGER AS MY AWESOME BLOGGER BUDDY'..and the list are....

1. EN. Khairul Rabani
2. EN. Pami Rahim
3. EN. Hapiz I.M.O.
4. EN. NASRI
5. EN. Abg Lan Senandika
6. PN. Cheq PP Joy
7. PN. Ruhani Aton
8. PN. Ain Hawani
9. PN. Syidek
and lastly
10. PN. YUYUN

Habis pon..YEY YEY...time kasih pada eqa kerana wt pagi aku terisi ngn mende faedah selain tido..BYEE.....

4 comment(s):

CheQ PP JoY said...

1> ada lg pekataan org itu??
2> pn cheqppjoy?? motif btol...
3> ak jwab nnt la...nk edit blog dulu..
4>thnx sbb tag ak!!!

aToN said...

nk tau x..ak xpasan pon ak kene tag!!
pas terbaca "PN RUHANI ATON" kat org2 yg ko tag!!! terkejot ak..sengal le ko..
haha...bkn PN, okeyh..CIK!!

p/s: ppsst!! ak dah terbau nasik minyak nih...ko xjempot ak nnt, siap ko ngn "org tu"!! ngeee~

aLan said...

kecepek..aku pn kena gak ke??

haha..apa2 la =D

Jom Sewa Kereta said...

berapa orang yang mengundi mak limah? kueng kueng kueng

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...