TABUNG BELI BMW

HALOOOOO!!!!

Akhirnya aku ade gak blog yang btol2 BLOG AKU SENDIRI setelah 2 tahun tergendala (huhuhu)...1st blog aku yang aku penah wat time kelas BI....lecturer soh wat blog sebab dier soh komen pasal ape yang kiter baca...macam la korg x penah wat kan... kalo x penah xtaw plak aku...mungkin x same tempat blaja kot...hahaha....susah gak aku nk edit layout blog ni...yola...first-timer...bende paling susah setakat ni nak buang tranparent kat page blog aku...lame gak aku dok godek layout ni nyer code....akhirnya aku berjaye....huhuhuhu....tp page aku kosong lagi sebab aku xdop idea nak tarok idea....

lagi 1....aku nak installer photoshop pasal aku nak edit gambar....so, sape2 yang ade roger la aku...tp member2 aku yang terdekat la roger aku...xkn member aku yang kt sarawak nak bagi aku plak kan...

jam menunjukkan pukol 9.35am....aku x tido lagi ni pasal sibok men game DOTA sampai pagi...pastu keluar g makan roti canai kat RESTORAN KELUARGA ngan theatremate KHAIRUL RABANI atau short-nya BANI.....adoi....ngantok giler....

sampai sini jelah post aku yang 1st ni...aku da ngntok...tilam pon dah panggil sayang kat aku...k la...aku nk sambong men game....harapan la aku nak tido....wakakakaka....

ASSALAMUALAIKUM...

3 comment(s):

MoHd kHaiRuL RaBaNi said...

wawawawa!!!
chuck da post weyh...
leh bthu sume org kampung gi nie...
hehehe...
;)

syIDek~ said...

hoho..
ade gak blog.
haha..
pasni wat facebook plak..

SKODENG said...

lawa background!!!

Post a Comment

setiap komen yang diberi saya ucapkan 'BERBANYAK-BANYAK TERIMA KASIH!!!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...